Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Beyleer yavşladınız ya hadi12000 :eller:

tamam 4 ünüze birden cevap yazamıyorum ki :D vallahi senelerdir pc oynamakdan klavye yeteneğim çok gelişti karanlıkta hepinize klavyeye bakmadan jet hızıyla yazıyorum :D

coldman41

coldman41

Üye
Max payne 3 :) ben oynamadım daha ama güzel oyun diablo 3 oyna olmadı mount blade oyna sistem gereksinimi istemez ama çok güzel oyundur olmadı Total war serisi oyna strateji çok güzeldir. 2000 yıllarının oyunu olan empire earth oyna çoğu kişi bilmez ama harika bir strateji oyunu :) ha oynamadıysan sana En kral oyun serisini söyleyim : HALF LİFE: :) git cs 1.5 indir half life içinde zaten ordan 1. oyunu bitir sonra half life 2 , half life 2 episode 1 ,episode 2 var şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi First person shooter oyunu :) ödullu

max payne 3 ,diablo 3 bunları oynarım mount blade suan bilgisayarda var total war oynadım empire eath oynadım sanırım ama yinede yüklerim half life hala oynamaktan vazgeçemediğim oyunlardan biri :D

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Hadi Beyler Akrostiş Yazak :ehe

Halim dermandır tepelerde koşarken
Arzum varmaktır tepelerde koşarken
Len soracaksınız hangi tepeler diye
Fil dişininkiler desem gülersiniz birden

Lalf hokkabazlığıyla olmaz bu iş
İyi uyduramadım tamamda
F harfine 1 kere buldum cümle ama
E napayım ? ikinci kıta olmadı bu nasıl bir iş? :D
tamam akrostij i katlettım :D

Enes

Enes

Üye
son 5 sayfa :eller: :D

Enes

Enes

Üye
|-)

StunnerDead

StunnerDead

Üye
max payne 3 ,diablo 3 bunları oynarım mount blade suan bilgisayarda var total war oynadım empire eath oynadım sanırım ama yinede yüklerim half life hala oynamaktan vazgeçemediğim oyunlardan biri :D

Half life 2 episode 1 ,2 oynadın mı ?

Üst Alt