herkese iyi geceler...benden bugünluk bu kadar...

Hocam mesela bu konularla ilgilendiğimden söyleyim ekran kartın güzel ama 128 bit . yani şöyle düşün saniyede 128 kare geçiyor gibi düşün. benim ekran kartı 256 bit. anladın mı ? burada pc özelliklerimizi yarıştıralım demiyorum öyle bi niyetim yok ama pahalı dediniz . ben ekran kartını 170 lira ya almıştım. sizin ekran kartı 125 tl gözukuyor şu an anakartı 160 yada tl ye almştm sanırım sizinki gene 125 gözukuyor
ram inize şaşırdım 60 tl olmasına çok ucuz . ben 100 tl ye almıştım . ve işlemci olarak sizinki dual core benim ki quad core. 200 lira da o patlamıştı bana .

bu saatte "slm" diye mesaj atan eski sevgiliye ne denir beyler orjial fikirlerinizi bekliyorum hemenyollayacam
![]()

Hastanedemisin

oyun önerisi bulunur musun kardeşim sıkıntıdan patlıyom![]()

bu saatte "slm" diye mesaj atan eski sevgiliye ne denir beyler orjial fikirlerinizi bekliyorum hemenyollayacam
![]()

çok şükür beni gördün![]()

Nefes alsın yeter gibi ne olsa oynarım diyoNe tür oyun oynarsın söyle![]()

Kız mı Atıyo Erkek mi Slm Mesajını![]()
Yok Yarıstırma İcin Paylasmadım.HDD 1 TB degil 1,5 TB'de Linki Kaldırmıslar.Bunu Koydum.Bütce Bu Kadardı.Normalde 1100'dü HaftaSonu İndirim Falan Hepsi 800'e Patladı.Şimdilik İdare Etsinde.Hurda Oldu mu Baska Bakarız.![]()
yarı fıyatına nerdeyse
ben çoktan taksitlerini bitirdim pc mın çok da memnunum yani 1 senedirKız mı Atıyo Erkek mi Slm Mesajını![]()

Nefes alsın yeter gibi ne olsa oynarım diyo
- - - Eklendi - - -
![]()
![]()

o nefes almasıntamam kız mesaj attı diye niye direk nefes alsın yeter e karıştırdın olayı sen ?![]()

tamam kız mesaj attı diye niye direk nefes alsın yeter e karıştırdın olayı sen ?![]()

tamam kız mesaj attı diye niye direk nefes alsın yeter e karıştırdın olayı sen ?![]()

![]()
Balık mı la bu nefes alsın falan![]()

Lanyeter çatlicam gülmekten![]()
Gençler geceleyin benim mizah anlayışım açılıyor
konuşalım her gece eğlenelim pişman olmazsınız
bu arada benim sigara içme vaktim gelmişde 5 10 dakika geçmiş neden haber vermiyonuz