Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye
oyun oynayacağım yere tüm gün gezdim hocam :D en azından bi nba 2k12 de maç atayım öyle dizimi izlemeye devam ederim :D
pc de oyun oynamak pek sarmıyor artık beni :D oynarsam da vaysti den başka oynamam :aha: :kop2:

StunnerDead

StunnerDead

Üye

pc de oyun oynamak pek sarmıyor artık beni :D oynarsam da vaysti den başka oynamam :aha: :kop2:

Sen Nvdıa 9800 gt 1 gb 256 bit ekran kartıyla Son grafiklerde bi crysis 2 oynada sonra bilgisayarda oyun sarıyormu sarmıyormu görürsün :D

codblackops2

codblackops2

Üye

Metin 2 gibi çocuk oyunumu oynuyorsun demiştin ya.bide vays siti oynuyorum diyosun.dinime küfreden müslüman olsa :kotu:

MrTech

MrTech

Üye
|-)

Enes

Enes

Üye
Sen Nvdıa 9800 gt 1 gb 256 bit ekran kartıyla Son grafiklerde bi crysis 2 oynada sonra bilgisayarda oyun sarıyormu sarmıyormu görürsün :D
biliyorum kaliteli oyunlar ama ne bileyim sarmıyor işte :D

Elektr0

Elektr0

Üye
SLR ve DSLR fotoğraf makinelerinden anlayan var mı ?

codblackops2

codblackops2

Üye
Şaka yapmıştım :zzz:

StunnerDead

StunnerDead

Üye

biliyorum kaliteli oyunlar ama ne bileyim sarmıyor işte :D

Kaliteyi geç yeni nesil oyunlarda 3d özelliği var 3d gözlük tak oyna crysis2 yi son grafiklerde :D sonra oyunda ki gibi damlardan atlarsın :D:D:D:D:D

codblackops2

codblackops2

Üye
Kaliteyi geç yeni nesil oyunlarda 3d özelliği var 3d gözlük tak oyna crysis2 yi son grafiklerde :D sonra oyunda ki gibi damlardan atlarsın :D:D:D:D:D

1 gb ekran kartı oldugua göre 4gb ram varsa :hmmm
Kaç ghz pcin?
Bi da senn özellikteki pcler ne kadara patlar

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
ben vice city'i (liberty city yamalı) seviyorum :zzz:

Üst Alt