bunun tadını alamadım evlat getir ordan biraz daha :kop2: :hmmm
codblackops2 Üye TheFenomen' Alıntı: bunun tadını alamadım evlat getir ordan biraz daha Genişletmek için tıkla ...
StunnerDead Üye TheFenomen' Alıntı: fikrin sigara aklın Genişletmek için tıkla ... Fikirlerim sigara olabir ve fikirlere kurşun işlemez
TheFenomen' Alıntı: fikrin sigara aklın Genişletmek için tıkla ... Fikirlerim sigara olabir ve fikirlere kurşun işlemez
pro.engineer Üye TheFenomen' Alıntı: iyi şükür sen nasılsın ? sürmenaj atmışbiratmışdokuz Genişletmek için tıkla ... şükür bende iyiyim
TheFenomen' Alıntı: iyi şükür sen nasılsın ? sürmenaj atmışbiratmışdokuz Genişletmek için tıkla ... şükür bende iyiyim
codblackops2 Üye coldman41' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hoşgeldin
StunnerDead Üye TheFenomen' Alıntı: bunun tadını alamadım evlat getir ordan biraz daha Genişletmek için tıkla ... Hmm bu da olmamış az daha getir
TheFenomen' Alıntı: bunun tadını alamadım evlat getir ordan biraz daha Genişletmek için tıkla ... Hmm bu da olmamış az daha getir
Enes Üye StunnerDead' Alıntı: Fikirlerim sigara olabir ve fikirlere kurşun işlemez Genişletmek için tıkla ... uçtun hacı
StunnerDead' Alıntı: Fikirlerim sigara olabir ve fikirlere kurşun işlemez Genişletmek için tıkla ... uçtun hacı
codblackops2 Üye StunnerDead' Alıntı: Fikirlerim sigara olabir ve fikirlere kurşun işlemez Genişletmek için tıkla ... V dedin mi akan sular durur.çok sevim o adamı ya.bi de jokeri
StunnerDead' Alıntı: Fikirlerim sigara olabir ve fikirlere kurşun işlemez Genişletmek için tıkla ... V dedin mi akan sular durur.çok sevim o adamı ya.bi de jokeri
coldman41 Üye codblackops2' Alıntı: Aleykümselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: Aleykum selam Genişletmek için tıkla ... hoş buldum nasılsınız?
codblackops2' Alıntı: Aleykümselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: Aleykum selam Genişletmek için tıkla ... hoş buldum nasılsınız?
Enes Üye Elektr0' Alıntı: selamınaleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam sana da - - - Eklendi - - - coldman41' Alıntı: hoş buldum nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Şükür sen nasılsın ?
Elektr0' Alıntı: selamınaleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam sana da - - - Eklendi - - - coldman41' Alıntı: hoş buldum nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Şükür sen nasılsın ?
pro.engineer Üye MrTech' Alıntı: memlekete mi gidiyorsun abi ? hamdolsun sayenizde daha iyi oluyoruz Genişletmek için tıkla ... evet kardeşim
MrTech' Alıntı: memlekete mi gidiyorsun abi ? hamdolsun sayenizde daha iyi oluyoruz Genişletmek için tıkla ... evet kardeşim
coldman41 Üye Elektr0' Alıntı: selamınaleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoş geldin
StunnerDead Üye TheFenomen' Alıntı: uçtun hacı Genişletmek için tıkla ... sigara yüzünden - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: V dedin mi akan sular durur.çok sevim o adamı ya.bi de jokeri Genişletmek için tıkla ... Ideas are Bulletprooff kısacası
TheFenomen' Alıntı: uçtun hacı Genişletmek için tıkla ... sigara yüzünden - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: V dedin mi akan sular durur.çok sevim o adamı ya.bi de jokeri Genişletmek için tıkla ... Ideas are Bulletprooff kısacası
Enes Üye StunnerDead' Alıntı: sigara yüzünden Genişletmek için tıkla ... Sigarasız cümle kur yahu bir kere
codblackops2 Üye Elektr0' Alıntı: selamınaleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin
coldman41 Üye TheFenomen' Alıntı: Aleykum selam sana da - - - Eklendi - - - Şükür sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... daha iyi günlerim olmuştu
TheFenomen' Alıntı: Aleykum selam sana da - - - Eklendi - - - Şükür sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... daha iyi günlerim olmuştu
codblackops2 Üye StunnerDead' Alıntı: sigara yüzünden - - - Eklendi - - - Ideas are Bulletprooff kısacası Genişletmek için tıkla ... Not bulletproof
StunnerDead' Alıntı: sigara yüzünden - - - Eklendi - - - Ideas are Bulletprooff kısacası Genişletmek için tıkla ... Not bulletproof
MrTech Üye sürmenaj6169' Alıntı: evet kardeşim Genişletmek için tıkla ... ben memleketteyim.memleket havası baska be abim.insallah sende memleketinin güzel havasını içine doya doya çekersin
sürmenaj6169' Alıntı: evet kardeşim Genişletmek için tıkla ... ben memleketteyim.memleket havası baska be abim.insallah sende memleketinin güzel havasını içine doya doya çekersin