Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

StunnerDead

StunnerDead

Üye

teşvik etme milleti :off: :D

Ne teşviği arkadaş yok olur paran diyorum işte aslında fizik kanunlarına göre hiç bir madde yok olmaz. o para ciğerine duman olarak geri döner :D :D NOT: (Eşit Ağırlıkçıyım) :D

codblackops2

codblackops2

Üye
Ne teşviği arkadaş yok olur paran diyorum işte aslında fizik kanunlarına göre hiç bir madde yok olmaz. o para ciğerine duman olarak geri döner :D :D NOT: (Eşit Ağırlıkçıyım) :D

Sınıfındaki herkes eşit kiloda mı?neden eşitağırlık diyolarki :allalla:

Enes

Enes

Üye
belli oluyor eşir ağırlıkçı olduğun mahfettin :kop2: ben de eşit ağırlıkçıyım :D hemen içtiğim sigara .... okduğum bölüm eşit ağırlık gibi bişey uydurmalıyız :kop2:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bir şey sorabilir miyim :) Pek mesaj sayısıyla ilgilenmem ama son 2-3 gün içerisinde mesaj sayılarım artmadı bir nedeni var mı acaba bir kusur mu işledim :hmmm

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
:pro:

MrTech

MrTech

Üye
Bir şey sorabilir miyim :) Pek mesaj sayısıyla ilgilenmem ama son 2-3 gün içerisinde mesaj sayılarım artmadı bir nedeni var mı acaba bir kusur mu işledim :hmmm

Sistemde Heralde Bisi Var Bende de Artmıyor Suan.

codblackops2

codblackops2

Üye

Oyun sohbet bölümünde baya takılıyorsun.O bölümde mesajların artmaz :oke:

StunnerDead

StunnerDead

Üye

belli oluyor eşir ağırlıkçı olduğun mahfettin :kop2: ben de eşit ağırlıkçıyım :D hemen içtiğim sigara .... okduğum bölüm eşit ağırlık gibi bişey uydurmalıyız :kop2:

3 dakikadır düşünüyorum bulacam bekle :D

Üst Alt