Bence o beni yanlış anlıyor ben şaka yapıyorum :ehe :d:
Elektr0 Üye codblackops2' Alıntı: Bence o beni yanlış anlıyor ben şaka yapıyorum Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye sürmenaj6169' Alıntı: hoşbulduk abi nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim sen?
-efşan Üye sürmenaj6169' Alıntı: eyvallah abi sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Şükrolsun Kardeşim.
codblackops2 Üye TheM-CK' Alıntı: Ben de icabet ediyordum Kardeşim. Genişletmek için tıkla ... İkimizde şaka yaptığımıza göre buna son verelim bence
TheM-CK' Alıntı: Ben de icabet ediyordum Kardeşim. Genişletmek için tıkla ... İkimizde şaka yaptığımıza göre buna son verelim bence
SHS Üye Elektr0' Alıntı: oo hep çalışır hiç boş durmaz çok severdim kendilerini az da dövmedim ha yinede severim keratayı.. Genişletmek için tıkla ... bende çok severim, hele lafı çakıp sonuna '' koymasına bayılırım, beni çok güldürür
Elektr0' Alıntı: oo hep çalışır hiç boş durmaz çok severdim kendilerini az da dövmedim ha yinede severim keratayı.. Genişletmek için tıkla ... bende çok severim, hele lafı çakıp sonuna '' koymasına bayılırım, beni çok güldürür
pro.engineer Üye OttomaN TigeR' Alıntı: aleyküm selam hoşgeldin ömer ? Genişletmek için tıkla ... nasılsın kaplan abi
MrTech Üye TheM-CK' Alıntı: Yavaş olun azcık SerkeŞ nasılsın Bro'm Genişletmek için tıkla ... Ferrari'den Şahin'e Geçelim Beyler Abimiz Sinirlendi
TheM-CK' Alıntı: Yavaş olun azcık SerkeŞ nasılsın Bro'm Genişletmek için tıkla ... Ferrari'den Şahin'e Geçelim Beyler Abimiz Sinirlendi
codblackops2 Üye Elektr0' Alıntı: furkan'a yapma bak Genişletmek için tıkla ... piyasada yokki nerye kayboldu bu
MasteLaa Üye sürmenaj6169' Alıntı: teşekkür ederim sen nasılsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim .. Hamd olsun kardeşim sizleri görüpte kötü olmaz ne haddime
sürmenaj6169' Alıntı: teşekkür ederim sen nasılsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim .. Hamd olsun kardeşim sizleri görüpte kötü olmaz ne haddime
-efşan Üye MrTech' Alıntı: Ferrari'den Şahin'e Geçelim Beyler Abimiz Sinirlendi Genişletmek için tıkla ... Yok yahu. Sinir değil. Ben hala bu smile ne konuşuyor böyle anlamaya çalışıyorum
MrTech' Alıntı: Ferrari'den Şahin'e Geçelim Beyler Abimiz Sinirlendi Genişletmek için tıkla ... Yok yahu. Sinir değil. Ben hala bu smile ne konuşuyor böyle anlamaya çalışıyorum
Elektr0 Üye TheM-CK' Alıntı: Yavaş olun azcık SerkeŞ nasılsın Bro'm Genişletmek için tıkla ... şerkeş nasılsın borum olarak okudum ilk ... broymuş
TheM-CK' Alıntı: Yavaş olun azcık SerkeŞ nasılsın Bro'm Genişletmek için tıkla ... şerkeş nasılsın borum olarak okudum ilk ... broymuş
pro.engineer Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim kardeşim sen? Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim çok şükür
codblackops2 Üye Elektr0' Alıntı: şerkeş nasılsın borum olarak okudum ilk ... broymuş Genişletmek için tıkla ...
-efşan Üye Elektr0' Alıntı: şerkeş nasılsın borum olarak okudum ilk ... broymuş Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bende çok severim, hele lafı çakıp sonuna '' koymasına bayılırım, beni çok güldürür Genişletmek için tıkla ... elektr0droid diyor bana C7 si ile çok ugraşırım...
- SerkeŞ -' Alıntı: bende çok severim, hele lafı çakıp sonuna '' koymasına bayılırım, beni çok güldürür Genişletmek için tıkla ... elektr0droid diyor bana C7 si ile çok ugraşırım...
-efşan Üye TheM-CK' Alıntı: Yavaş olun azcık SerkeŞ nasılsın Bro'm Genişletmek için tıkla ... Sinir yapma ağzını burnunu dağıtırım senin
TheM-CK' Alıntı: Yavaş olun azcık SerkeŞ nasılsın Bro'm Genişletmek için tıkla ... Sinir yapma ağzını burnunu dağıtırım senin