Aleykumselam hoşgeldin :) nasılsın ısmail
pro.engineer Üye ismail0100' Alıntı: Aleykumselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... nasılsın ısmail
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: bir aralar ben de ü yerine u yazmıştım abi Genişletmek için tıkla ... hiç sorma Furkan t9 a kaydettim önce u çıkıyor uyuz etti beni.
Pondusss' Alıntı: bir aralar ben de ü yerine u yazmıştım abi Genişletmek için tıkla ... hiç sorma Furkan t9 a kaydettim önce u çıkıyor uyuz etti beni.
pro.engineer Üye Pondusss' Alıntı: çok da önemli değil - - - Eklendi - - - iyiyim galiba Genişletmek için tıkla ... kafanı karıştıran bi durum mu var ?
Pondusss' Alıntı: çok da önemli değil - - - Eklendi - - - iyiyim galiba Genişletmek için tıkla ... kafanı karıştıran bi durum mu var ?
ismail Üye sürmenaj6169' Alıntı: nasılsın ısmail Genişletmek için tıkla ... iyi hocam nolsun seni sormalı?
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: stres ve ergenlik Genişletmek için tıkla ... cevapladıgın icin saol abilerin bi tanesi
OttomaN TigeR' Alıntı: stres ve ergenlik Genişletmek için tıkla ... cevapladıgın icin saol abilerin bi tanesi
pro.engineer Üye MrTech' Alıntı: as omer abi hosgeldin. Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk kardeşim nasılsın?
pro.engineer Üye ismail0100' Alıntı: iyi hocam nolsun seni sormalı? Genişletmek için tıkla ... şükür idare etmeye çalışıyoruz ışte
ismail0100' Alıntı: iyi hocam nolsun seni sormalı? Genişletmek için tıkla ... şükür idare etmeye çalışıyoruz ışte
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: cevapladıgın icin saol abilerin bi tanesi Genişletmek için tıkla ... ne demek efem.
OttomaN TigeR Üye pelın_' Alıntı: hiç sesımı duyun dıyw yPTIM Genişletmek için tıkla ... var ama sen de bizi gör artık.
pelın_' Alıntı: hiç sesımı duyun dıyw yPTIM Genişletmek için tıkla ... var ama sen de bizi gör artık.
pro.engineer Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hayırdır inşallah? Genişletmek için tıkla ... konu da açtım görmüşsndür abi