günaydın
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: hoşbulduk murat bey Genişletmek için tıkla ... hayat nasıl gidiyor? var mı bir yaramazlık?
pelın_' Alıntı: hoşbulduk murat bey Genişletmek için tıkla ... hayat nasıl gidiyor? var mı bir yaramazlık?
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: selam ahali Genişletmek için tıkla ... ohooo... kimler gelmiş kimler... hoşgeldin büyük insan
OttomaN TigeR' Alıntı: selam ahali Genişletmek için tıkla ... ohooo... kimler gelmiş kimler... hoşgeldin büyük insan
-efşan Üye Vatron' Alıntı: ve aleykümselam seçkin insan. hoşgeldin sefa getirdin. Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Abi. Hoş bulduk. Nasılsın?
Vatron' Alıntı: ve aleykümselam seçkin insan. hoşgeldin sefa getirdin. Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Abi. Hoş bulduk. Nasılsın?
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: ohooo... kimler gelmiş kimler... hoşgeldin büyük insan Genişletmek için tıkla ... ben geldim abi ya kimle karıştırdın
Vatron' Alıntı: ohooo... kimler gelmiş kimler... hoşgeldin büyük insan Genişletmek için tıkla ... ben geldim abi ya kimle karıştırdın