hoşgeldin Hos buldk
-efşan Üye frk uzn' Alıntı: Selamun alykum bende takiliyim dedim turkcellin net paktini somuruyorum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam. Hoş geldin. Nasılsın?
frk uzn' Alıntı: Selamun alykum bende takiliyim dedim turkcellin net paktini somuruyorum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam. Hoş geldin. Nasılsın?
codblackops2 Üye frk uzn' Alıntı: Selamun alykum bende takiliyim dedim turkcellin net paktini somuruyorum Genişletmek için tıkla ... as.maxicp o kadar sömürmüyor mobilsen tabii
frk uzn' Alıntı: Selamun alykum bende takiliyim dedim turkcellin net paktini somuruyorum Genişletmek için tıkla ... as.maxicp o kadar sömürmüyor mobilsen tabii
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: ben de memnun oldum Ömer Genişletmek için tıkla ... Ben de memnun oldum Furkan.
MasteLaa Üye codblackops2' Alıntı: Benim için sıradan bir gündü Genişletmek için tıkla ... Kuzum inşallah sen de iyi günler yaşarsın Bak yarın gece tekrar soracağım çok güzel bir gündü diyeceksin
codblackops2' Alıntı: Benim için sıradan bir gündü Genişletmek için tıkla ... Kuzum inşallah sen de iyi günler yaşarsın Bak yarın gece tekrar soracağım çok güzel bir gündü diyeceksin
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: ben de memnun oldum Ömer Genişletmek için tıkla ... Beyler mobilden giriyorum da hatlar karıştı herkes bi sakin olsun bi konu açında konuşalım
Pondusss' Alıntı: ben de memnun oldum Ömer Genişletmek için tıkla ... Beyler mobilden giriyorum da hatlar karıştı herkes bi sakin olsun bi konu açında konuşalım
codblackops2 Üye MasteLaa' Alıntı: Kuzum inşallah sen de iyi günler yaşarsın Bak yarın gece tekrar soracağım çok güzel bir gündü diyeceksin Genişletmek için tıkla ... İnşallah sen monteni sattın mı??
MasteLaa' Alıntı: Kuzum inşallah sen de iyi günler yaşarsın Bak yarın gece tekrar soracağım çok güzel bir gündü diyeceksin Genişletmek için tıkla ... İnşallah sen monteni sattın mı??
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Ben de memnun oldum Furkan. Genişletmek için tıkla ... abi senin ismin Ömer değildi sanki
TheM-CK' Alıntı: Ben de memnun oldum Furkan. Genişletmek için tıkla ... abi senin ismin Ömer değildi sanki
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: abi senin ismin Ömer değildi sanki Genişletmek için tıkla ... hatlar karoştı sanırsam veya themck ile adaş olabilrm
Pondusss' Alıntı: abi senin ismin Ömer değildi sanki Genişletmek için tıkla ... hatlar karoştı sanırsam veya themck ile adaş olabilrm
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: abi senin ismin Ömer değildi sanki Genişletmek için tıkla ... Tüh! Yakalandık
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: hatlar karoştı sanırsam veya themck ile adaş olabilrm Genişletmek için tıkla ... Ismini biliyorum ama
codblackops2' Alıntı: hatlar karoştı sanırsam veya themck ile adaş olabilrm Genişletmek için tıkla ... Ismini biliyorum ama
MasteLaa Üye hsynkckygcı@' Alıntı: Hoş bulduk mastela ne kusuru yahu İyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... Ben de çok iyiyim kuzum sizler sayesinde Sizin gibi değerli insanlar sayesinde
hsynkckygcı@' Alıntı: Hoş bulduk mastela ne kusuru yahu İyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... Ben de çok iyiyim kuzum sizler sayesinde Sizin gibi değerli insanlar sayesinde