PURE POWER diyorsun :ehe :bye2: evet
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Bu aralar gerginim değil mi cidden? Genişletmek için tıkla ... gergin değil de, eskiye göre daha sert gibi sanki - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ...
TheM-CK' Alıntı: Bu aralar gerginim değil mi cidden? Genişletmek için tıkla ... gergin değil de, eskiye göre daha sert gibi sanki - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ...
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: Yvonne Dexter'in yeni sezonunda oynayacak. Zachary Levi ve Joshua Gomes ne yapacak bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... yvonne bir kaç bölümde oynayacak zac zaten bir dizide daha oynuyor joshua ise boş gezenin boş kalfasi galiba
Pondusss' Alıntı: Yvonne Dexter'in yeni sezonunda oynayacak. Zachary Levi ve Joshua Gomes ne yapacak bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... yvonne bir kaç bölümde oynayacak zac zaten bir dizide daha oynuyor joshua ise boş gezenin boş kalfasi galiba
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: gergin değil de, eskiye göre daha sert gibi sanki Genişletmek için tıkla ... Değişeyim o zaman. Yanlış anlaşılmalara mahal veriyor muyum sence?
Pondusss' Alıntı: gergin değil de, eskiye göre daha sert gibi sanki Genişletmek için tıkla ... Değişeyim o zaman. Yanlış anlaşılmalara mahal veriyor muyum sence?
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Değişeyim o zaman. Yanlış anlaşılmalara mahal veriyor muyum sence? Genişletmek için tıkla ... bana değil de diğerleri için olabilir - - - Eklendi - - - 23.06.2012, 05:59:52 her ne kadar bu mesaj silinecek olsa da son mesajın saati güzel oldu
TheM-CK' Alıntı: Değişeyim o zaman. Yanlış anlaşılmalara mahal veriyor muyum sence? Genişletmek için tıkla ... bana değil de diğerleri için olabilir - - - Eklendi - - - 23.06.2012, 05:59:52 her ne kadar bu mesaj silinecek olsa da son mesajın saati güzel oldu
m542tf Üye selamün aleyküm hayırlı geceler - - - Eklendi - - - bugün buraya modlar uğramamış demekki kural ihlali mesajlar hala duruyo
selamün aleyküm hayırlı geceler - - - Eklendi - - - bugün buraya modlar uğramamış demekki kural ihlali mesajlar hala duruyo
Hasan Üye m542tf' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler - - - Eklendi - - - bugün buraya modlar uğramamış demekki kural ihlali mesajlar hala duruyo Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler Nereye gidiyon
m542tf' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler - - - Eklendi - - - bugün buraya modlar uğramamış demekki kural ihlali mesajlar hala duruyo Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler Nereye gidiyon
Amaru Shady Üye m542tf' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler - - - Eklendi - - - bugün buraya modlar uğramamış demekki kural ihlali mesajlar hala duruyo Genişletmek için tıkla ... ben 8 salise kala mesaj yaZDIM ekleme yapınca 6yı geçti
m542tf' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler - - - Eklendi - - - bugün buraya modlar uğramamış demekki kural ihlali mesajlar hala duruyo Genişletmek için tıkla ... ben 8 salise kala mesaj yaZDIM ekleme yapınca 6yı geçti
Hasan Üye Pondusss' Alıntı: ben 8 salise kala mesaj yaZDIM ekleme yapınca 6yı geçti Genişletmek için tıkla ... Bende tam zıddı olmuştu mesajı 10 saniye erken attım sonra ekleme yaptım mesaja
Pondusss' Alıntı: ben 8 salise kala mesaj yaZDIM ekleme yapınca 6yı geçti Genişletmek için tıkla ... Bende tam zıddı olmuştu mesajı 10 saniye erken attım sonra ekleme yaptım mesaja
m542tf Üye Pondusss' Alıntı: ben 8 salise kala mesaj yaZDIM ekleme yapınca 6yı geçti Genişletmek için tıkla ... kural hatası ama modlar bugüne has kıyak geçmişler sanırım
Pondusss' Alıntı: ben 8 salise kala mesaj yaZDIM ekleme yapınca 6yı geçti Genişletmek için tıkla ... kural hatası ama modlar bugüne has kıyak geçmişler sanırım
Hasan Üye m542tf' Alıntı: kural hatası ama modlar bugüne has kıyak geçmişler sanırım Genişletmek için tıkla ... Konuyu görmemiş olabilirler bize şikayet etmek düşer zaten gördüğünde silerler - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Herkese merhaba Bu gece nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin seni sormalı
m542tf' Alıntı: kural hatası ama modlar bugüne has kıyak geçmişler sanırım Genişletmek için tıkla ... Konuyu görmemiş olabilirler bize şikayet etmek düşer zaten gördüğünde silerler - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Herkese merhaba Bu gece nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin seni sormalı