Silinen Üye 511859
Kapalı Hesap
yvonne strahovski chuck dizisinin güzel ajanı
u baby
bu konuya saat 6dan sonra yorum yapmak yasak mı![]()
Olmaz.
aynen öyle usta acaba yönetimle konuşsak bisiler olur mu
u baby

Tuhaf yahu. Benim koca cümlemi bir smile özetliyor sanki.suç değil elbet. ama smileyler özellikle vbulletin forumlarının bir parçası. eğlence katıyor işin içine. kullanılmayınca çoğu insan cümleyi farklı algılayabiliyor. uzun seneler teknik adminlik yaptığımdan az çok bilirim![]()
bu da güçlü, bkz: Chuck'daki rolü
- - - Eklendi - - -
evet

Tuhaf yahu. Benim koca cümlemi bir smile özetliyor sanki.
Günlerdir aldığım tepkiler iyice gerdi beni.
Normalde bu kadar gergin değildim ama.

sana temsil ettiğim gücü şöyle açıklayayım içinde 17 tane yolcusu olan bir vw voltu hiç zorlanmadan 50 m kadar itebiliyorum 4 yıldır ağır spor yapıyorum saf güç istiyorum cakma değil![]()

Sana da günaydın. Selametle..Önümüzdeki gece görüşmek üzere herkese tekrar günaydınlar diyorum ve çıkıyorum![]()
Önümüzdeki gece görüşmek üzere herkese tekrar günaydınlar diyorum ve çıkıyorum![]()

o diziyi izleme sebebim buydu. Sonra Zach ve Joshua'yı da beğendim![]()
sana temsil ettiğim gücü şöyle açıklayayım içinde 17 tane yolcusu olan bir vw voltu hiç zorlanmadan 50 m kadar itebiliyorum 4 yıldır ağır spor yapıyorum saf güç istiyorum cakma değil![]()

Önümüzdeki gece görüşmek üzere herkese tekrar günaydınlar diyorum ve çıkıyorum![]()

Bu aralar gerginim değil mi cidden?
evet değildin![]()
o dizi bitmeseydi keşke