codblackops2
Üye
Herkese iyi geceler tatlı rüyalarSohbetinize doyum olmuyor ama uyku düzeni söz konusu
Tekrar tatlı rüyalar
![]()
TEşekkürler iyi geceler

Herkese iyi geceler tatlı rüyalarSohbetinize doyum olmuyor ama uyku düzeni söz konusu
Tekrar tatlı rüyalar
![]()

Tekrar tatlı rüyalar
![]()

Müzik ile aran nasıl ... önüne bir gitar koysalar ögrenir misin ?? yada başka bir müzik aleti.. ben kafayı müzige çok taktım bu aralar...
İyi gecelerHerkese iyi geceler tatlı rüyalarSohbetinize doyum olmuyor ama uyku düzeni söz konusu
Tekrar tatlı rüyalar
![]()

Tekrar tatlı rüyalar
![]()

O ELmaların işletim sistemi işlemcisi ramı ve çekirdeği nedir peki? Alınabilcek bişi mi ?![]()

İyi geceler hoşgeldiniyi geceler çok uzun bir aradan sonra![]()

mesela örnek olarak veriyorum bir kıza aşıksın ve kızda 2 çift çekirdekli bir işlemci var 32 nm üretim teknolosi ile üretilmiş.. gözlerini ^D çekim yapabiliyor Ve her biri 5 Mpixel GPU mali400 ( hayal ve düncesini güçlendiriyor ) RAM 1 GB güçlü ...ama senin istedigin özellikler bunlar degil ne yapacaksın ...
elmalara gelirsek bir odun parçası olarak bir elma tohumunu ve toprak ile ilişkilendir ve beslee zaman sürecinide hesaba katarak yap bunları ve zaman'ı gelince sana işlemcisiz ram siz rom suz kurtsuz ıssırılmamış elmalardan versin ve sadece Tadını çıkar... dünya'ya sadece teknolojik olarak bakınca her sene tekdisini tekrarlayan bir yerdeymişiz gibi geliyor ...![]()

iyi geceler çok uzun bir aradan sonra![]()
dwyanewade vardı bi tane o sen misin? Yani nick mi değiştirdin? Yoksa değil misin 
Yani güzel olmuş ilgi çekici anlamında![]()
hayranı oldum ....Yeminle kahkaha atıyorum şu an![]()

sırf sen gül diye... 
hayranı oldum ....
- - - Eklendi - - -
ben onları yazana kadar ne haller çektim lensırf sen gül diye...
![]()
:Selamün Aleyküm
Aleyküm Selam hoşgeldinSelamün Aleyküm

Selamün Aleyküm