Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Otroligt

Otroligt

Üye

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Müzik ile aran nasıl ... önüne bir gitar koysalar ögrenir misin ?? yada başka bir müzik aleti.. ben kafayı müzige çok taktım bu aralar...

yerli dinlemiyorum 3 tane hariç. Eminem dinliyorum. Gitar çalmayı hiç düşünmedim düşünmüyorum da.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
iyi geceler çok uzun bir aradan sonra :)

Elektr0

Elektr0

Üye
O ELmaların işletim sistemi işlemcisi ramı ve çekirdeği nedir peki? Alınabilcek bişi mi ?:hmmm

mesela örnek olarak veriyorum bir kıza aşıksın ve kızda 2 çift çekirdekli bir işlemci var 32 nm üretim teknolosi ile üretilmiş.. gözlerini ^D çekim yapabiliyor Ve her biri 5 Mpixel GPU mali400 ( hayal ve düncesini güçlendiriyor ) RAM 1 GB güçlü ...ama senin istedigin özellikler bunlar degil ne yapacaksın ...

elmalara gelirsek bir odun parçası olarak bir elma tohumunu ve toprak ile ilişkilendir ve beslee zaman sürecinide hesaba katarak yap bunları ve zaman'ı gelince sana işlemcisiz ram siz rom suz kurtsuz ıssırılmamış elmalardan versin ve sadece Tadını çıkar... dünya'ya sadece teknolojik olarak bakınca her sene tekdisini tekrarlayan bir yerdeymişiz gibi geliyor ...:ağlarım:

codblackops2

codblackops2

Üye

mesela örnek olarak veriyorum bir kıza aşıksın ve kızda 2 çift çekirdekli bir işlemci var 32 nm üretim teknolosi ile üretilmiş.. gözlerini ^D çekim yapabiliyor Ve her biri 5 Mpixel GPU mali400 ( hayal ve düncesini güçlendiriyor ) RAM 1 GB güçlü ...ama senin istedigin özellikler bunlar degil ne yapacaksın ...

elmalara gelirsek bir odun parçası olarak bir elma tohumunu ve toprak ile ilişkilendir ve beslee zaman sürecinide hesaba katarak yap bunları ve zaman'ı gelince sana işlemcisiz ram siz rom suz kurtsuz ıssırılmamış elmalardan versin ve sadece Tadını çıkar... dünya'ya sadece teknolojik olarak bakınca her sene tekdisini tekrarlayan bir yerdeymişiz gibi geliyor ...:ağlarım:

Yeminle kahkaha atıyorum şu an :zuhaha:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Selamün Aleyküm

Elektr0

Elektr0

Üye

:blink:

Üst Alt