Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
herese iyi geceler :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
sağolun oğuz ve furkan kardeşlerim. furkan, sanırım geç gördün selamımı. :hmmm şiirle giriş yaptık dostlarımız sevinsin diye bir tek ömer farkına vardı :dry:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sağolun oğuz ve furkan kardeşlerim. furkan, sanırım geç gördün selamımı. :hmmm şiirle giriş yaptık dostlarımız sevinsin diye bir tek ömer farkına vardı :dry:

diğer mesajlardan sıra gelmedi abi :D

m542tf

m542tf

Üye

Maç 4te abi. Ben 3 2 olsun istiyorum biraz daha uzasın diye :ehe sabah 11 gibi smartspor tekrar veriyor :D

- - - Eklendi - - -

hoşgeldin Murat abi :)

ben kingden bu sabah geçen gün kaçan triple duble bekliyorum bende 3 2 olsun istiyorum ama miami evinde kolay vermez bu maçı

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Herkese selam :tebessüm: Bu gece nasılsınız ????

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

iyi etmişsn abi nasılsın :)

hamdolsun napalım uğraşıyoruz. akşam benim diğer tel. 5800 sapıtmıştı biraz. kapatsan kapanmıyor, açsan açılmıyor, menüye girmiyor vs... bir flash çaktım kendine geldi :ehe

pro.engineer

pro.engineer

Üye
sağolasın ömer. hoşbulduk. bu akşamda şiirle bir giriş yapayım dedim. ama senden başka selam alan olmadı. demekki geçen akşamki konuştuklarımız doğruymuş. :hmmm

:bilmm: galiba öyle oldu abi :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

ben kingden bu sabah geçen gün kaçan triple duble bekliyorum bende 3 2 olsun istiyorum ama miami evinde kolay vermez bu maçı

ben de Heat'in kazanmasını istiyorum ama inşallah uzar. Biraz daha NBA izlemek istiyorum :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
hoşbulduk :) ve hemen kaçıyorum iyi sohbetler :)

Üst Alt