Selammmmm..... http://www.youtube.com/watch?v=Dyx4v1QFzhQ
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap Selammmmm..... [video=youtube;Dyx4v1QFzhQ]http://www.youtube.com/watch?v=Dyx4v1QFzhQ[/video]
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Aleyküm Selam Pondusss. N'aber? Genişletmek için tıkla ... sağolasın Cengiz abi. uyumaya çalışıyorum ama olmuyor
TheM-CK' Alıntı: Aleyküm Selam Pondusss. N'aber? Genişletmek için tıkla ... sağolasın Cengiz abi. uyumaya çalışıyorum ama olmuyor
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: sağolasın Cengiz abi. uyumaya çalışıyorum ama olmuyor Genişletmek için tıkla ... Havalar sıcak ya. Etkisi oluyordur.
Pondusss' Alıntı: sağolasın Cengiz abi. uyumaya çalışıyorum ama olmuyor Genişletmek için tıkla ... Havalar sıcak ya. Etkisi oluyordur.
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Havalar sıcak ya. Etkisi oluyordur. Genişletmek için tıkla ... geçen Ramazan geldi aklıma Ne güzel günlerdi
TheM-CK' Alıntı: Havalar sıcak ya. Etkisi oluyordur. Genişletmek için tıkla ... geçen Ramazan geldi aklıma Ne güzel günlerdi
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: geçen Ramazan geldi aklıma Ne güzel günlerdi Genişletmek için tıkla ... Bak şimdi. Bana da hatırlattın. Duygulandım yahu. Gerçi ben ban atmıştım bir süre sonra ama . Geçmiş geçmişte kalmayacak hiç bir zaman.
Pondusss' Alıntı: geçen Ramazan geldi aklıma Ne güzel günlerdi Genişletmek için tıkla ... Bak şimdi. Bana da hatırlattın. Duygulandım yahu. Gerçi ben ban atmıştım bir süre sonra ama . Geçmiş geçmişte kalmayacak hiç bir zaman.
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Bak şimdi. Bana da hatırlattın. Duygulandım yahu. Gerçi ben ban atmıştım bir süre sonra ama . Geçmiş geçmişte kalmayacak hiç bir zaman. Genişletmek için tıkla ... yarbay olduğum gün geri sayım, Oğuzcan, vay bee
TheM-CK' Alıntı: Bak şimdi. Bana da hatırlattın. Duygulandım yahu. Gerçi ben ban atmıştım bir süre sonra ama . Geçmiş geçmişte kalmayacak hiç bir zaman. Genişletmek için tıkla ... yarbay olduğum gün geri sayım, Oğuzcan, vay bee
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: yarbay olduğum gün geri sayım, Oğuzcan, vay bee Genişletmek için tıkla ... Geçmişi deşmek duygulandırıyor değil mi? Unutmak da bir o kadar acıtır.
Pondusss' Alıntı: yarbay olduğum gün geri sayım, Oğuzcan, vay bee Genişletmek için tıkla ... Geçmişi deşmek duygulandırıyor değil mi? Unutmak da bir o kadar acıtır.
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Geçmişi deşmek duygulandırıyor değil mi? Unutmak da bir o kadar acıtır. Genişletmek için tıkla ... o günü unutamıyorum. hoşgeldin
TheM-CK' Alıntı: Geçmişi deşmek duygulandırıyor değil mi? Unutmak da bir o kadar acıtır. Genişletmek için tıkla ... o günü unutamıyorum. hoşgeldin
-efşan Üye Vatron' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: o günü unutamıyorum. hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Unutamazsın. Unutma.
Vatron' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: o günü unutamıyorum. hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Unutamazsın. Unutma.
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: - - - Eklendi - - - Unutamazsın. Unutma. Genişletmek için tıkla ... o zaman nimbuzz kullanıyordum bu Ramazan nasıl olacak acaba
TheM-CK' Alıntı: - - - Eklendi - - - Unutamazsın. Unutma. Genişletmek için tıkla ... o zaman nimbuzz kullanıyordum bu Ramazan nasıl olacak acaba
Amaru Shady Üye otostopçu' Alıntı: doktorlar seyredicem bu ramazandada ahahahahahhhhaa Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - bi de Hayat Bilgisi
otostopçu' Alıntı: doktorlar seyredicem bu ramazandada ahahahahahhhhaa Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - bi de Hayat Bilgisi
Amaru Shady Üye otostopçu' Alıntı: cennet mahalleside var Genişletmek için tıkla ... bu sene Akasya durağı falan da koyarlar - - - Eklendi - - - sonunda uykum geldi. iyi geceler
otostopçu' Alıntı: cennet mahalleside var Genişletmek için tıkla ... bu sene Akasya durağı falan da koyarlar - - - Eklendi - - - sonunda uykum geldi. iyi geceler