http://www.maxicep.com/kulaklik-ve-mikrofonlar/yeni-kulaklik-alacagim-sizce-bu-nasil-659504.html
bu konuya uğrayıp bir mesaj bırakmaya ne dersiniz![]()

Acayip duygulandım Vallahi. Ağlamaya ramak kaldı.
Acayip duygulandım Vallahi. Ağlamaya ramak kaldı.
Bir Kardeşim Salavat-ı Şerif konusuna her mesaj attığında benim içinde Salavat-ı Şerif getiriyormuş ve öyle delikanlı adam ki bana bile söylemedi. Demin gördüm.ne oldu reis? hayırdır?
yorumlarımı oku ben saksı değilim otostopçuyum beni saksı yerine koyamazsınız.![]()
açıkçası çok kararsızım monster beats çok güzel ama biraz pahalı haliyle 500-600 tl vermeden önce iyice düşünmek istiyorum 
okudumaçıkçası çok kararsızım monster beats çok güzel ama biraz pahalı haliyle 500-600 tl vermeden önce iyice düşünmek istiyorum
![]()

Bir Kardeşim Salavat-ı Şerif konusuna her mesaj attığında benim içinde Salavat-ı Şerif getiriyormuş ve öyle delikanlı adam ki bana bile söylemedi. Demin gördüm.
verme zaten en iyi müzik kulakiçi kulaklıkla dnlenir bence![]()

beni takmadağıniza pişman olacaksınız.

inan bana araştırıyorum. Zaten bu işin içindeyim pioneer pro dj kursunda beats fln kullandım sonra elime purity hd fln da geçti benim tercihim purity hd olurdu :

Esta'ğfurullah Abi. Seni takmamak olur mu hiç.beni takmadağıniza pişman olacaksınız.

bu kulaklıkları deneyebileceğim bir yer olsa... Satürnde denenebiliyo ama orası da bana bayağı uzak![]()

beni takmadağıniza pişman olacaksınız.

ben kafa bandlı seviyorum![]()

öyle bir imkan yok adamım seni nasıl takmayız![]()