Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

sharke2010

sharke2010

Üye
nasıl uyuycam lan ben :D anca metin 2 oynuyorum zaten

- - - Eklendi - - -

abi bune yaw 2007-2012 pehh :O

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
tekrar selam kaç kişiyiz.

-efşan

-efşan

Üye
ne oldu reis? hayırdır?
Bir Kardeşim Salavat-ı Şerif konusuna her mesaj attığında benim içinde Salavat-ı Şerif getiriyormuş ve öyle delikanlı adam ki bana bile söylemedi. Demin gördüm.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
yorumlarımı oku ben saksı değilim otostopçuyum beni saksı yerine koyamazsınız. :)

okudum :) açıkçası çok kararsızım monster beats çok güzel ama biraz pahalı haliyle 500-600 tl vermeden önce iyice düşünmek istiyorum :)

SHS

SHS

Üye

okudum :) açıkçası çok kararsızım monster beats çok güzel ama biraz pahalı haliyle 500-600 tl vermeden önce iyice düşünmek istiyorum :)

verme zaten en iyi müzik kulakiçi kulaklıkla dnlenir bence:D

random1

random1

Üye

Bir Kardeşim Salavat-ı Şerif konusuna her mesaj attığında benim içinde Salavat-ı Şerif getiriyormuş ve öyle delikanlı adam ki bana bile söylemedi. Demin gördüm.

Maşallah, ne iyi arkadaşmış.

otostopçu

otostopçu

Üye
inan bana araştırıyorum. Zaten bu işin içindeyim pioneer pro dj kursunda beats fln kullandım sonra elime purity hd fln da geçti benim tercihim purity hd olurdu :

-efşan

-efşan

Üye
...
Güz yağmurlarıyla bir gün göçtün gittin
İnanamadık Gül Pembe,
Bizim iller sessiz, bizim iller sensiz
Olamadık Gül Pembe.
...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
beni takmadağıniza pişman olacaksınız.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
inan bana araştırıyorum. Zaten bu işin içindeyim pioneer pro dj kursunda beats fln kullandım sonra elime purity hd fln da geçti benim tercihim purity hd olurdu :

bu kulaklıkları deneyebileceğim bir yer olsa... Satürnde denenebiliyo ama orası da bana bayağı uzak :(

otostopçu

otostopçu

Üye

bu kulaklıkları deneyebileceğim bir yer olsa... Satürnde denenebiliyo ama orası da bana bayağı uzak :(

orda sesini duyabiliyosan kulaklıkların 500.000$ verip almalısın o kulaklığı :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
beni takmadağıniza pişman olacaksınız.

ne yaparsın topuğumuza mı sıkarsın öyle bir düşüncen varsa hemen vazgeç çünkü bir telefonla aileni öldürtebilirim onların başına bir şey gelsin istemezsin değil :pro:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
öyle bir imkan yok adamım seni nasıl takmayız :)

çok güzel omlet yaptım yanınada bir demlik çay ile buz gibi karpuz doğradım. Ama sizden haber çıkmayınca 1 ekmekle löp löp yuttum hepsini

Üst Alt