-efşan
Üye
Ben bakamadım Abi. Cevap verdin sen
hemen cevapları tekrar okuyorum.
Bakma o kadar mesaja bir daha yahu
Ben bakamadım Abi. Cevap verdin sen
hemen cevapları tekrar okuyorum.
Bakma o kadar mesaja bir daha yahu
var bence ortaya konuşan bi kaç kişi dışında herkez gruplaşmış sanki![]()
Paşam düşüncende haklısın. Var o tarz bir durum evet.

Sana karşı - kasti yapılan bir şey olmasa da ben de farkettim. Biraz seni dışlıyorlarmış gibi geldiböyle birşeyi birkaç gündür bende hissettim. ama hemende düşünmemek lazım tabi.

Seni seviyorum![]()

böyle birşeyi birkaç gündür bende hissettim. ama hemende düşünmemek lazım tabi.

bende seni![]()

Tam olarak ne oldu Paşam?
yaklaşık 3 hafta oldu az bi süre mı düşünmemek için acaba![]()
Sana karşı - kasti yapılan bir şey olmasa da ben de farkettim. Biraz seni dışlıyorlarmış gibi geldi
Ama öyle bir şey yok tabi![]()
bazı şeyleri anladım tabi. ama kötüsünü düşünmek istemedim, görmüyorlardır dedim. gel gör ki bu 1-2 hafta kadar olunca aklıma da gelmedi değil. neyse selamımızı alanında almyanaında canı sağolsun. bizde bizi sevenei severiz.......
yaklaşık 3 hafta oldu az bi süre mı düşünmemek için acaba![]()

eee... bu yaşa boşa gelmedikbazı şeyleri anladım tabi. ama kötüsünü düşünmek istemedim, görmüyorlardır dedim. gel gör ki bu 1-2 hafta kadar olunca aklıma da gelmedi değil. neyse selamımızı alanında almyanaında canı sağolsun. bizde bizi sevenei severiz.......
haklısın.

Şayet ben de yaptı isem affola. Ya görmemişimdir ya da çıkmışımdır. Bana ulaşacağın zaman pm atman yeterli. Seni de seviyorum
eyvallah abi ama peşin peşin söyleyim pm atmaya başlarsm pişman olursun yapıştımı daha bırakmam :megafo
Şayet ben de yaptı isem affola. Ya görmemişimdir ya da çıkmışımdır. Bana ulaşacağın zaman pm atman yeterli. Seni de seviyorum
eyvallah abi ama peşin peşin söyleyim pm atmaya başlarsm pişman olursun yapıştımı daha bırakmam :megafo
Esta'ğfurullah Paşam. Müsait isem daima.
- - - Eklendi - - -
Tam olarak ne oldu Paşam?

Serkeş editörü düzeltebildin mi?[/COLOR]

olay şu bikac kişi arasında muhabbet olur, sana gruplaşma var gibi gelir, bunu herkes hisseder muhabbettin dışında kalınca, yada şöyle olur eski tanıdıklar vardır hemen girer muhabbete![]()
ee napıcan ya kalanla konuşcan ya var olana girmeye çalışcan![]()

Serkeş editörü düzeltebildin mi?
- - - Eklendi - - -
Esta'ğfurullah Paşam. Müsait isem daima.
eyvallah abi![]()
nasılsın abi
iyiyim kardeşim çok sağol gecikme için üzgünüm.

bu çay kime abi