Selamünaleyküm cümleten ...:)
Şehriyar Üye TheM-CK' Alıntı: Hamd olsun Kardeşim. Gececisin bugün Genişletmek için tıkla ... Öyle abim ya sicaklardan uyuyamiyorum ki
TheM-CK' Alıntı: Hamd olsun Kardeşim. Gececisin bugün Genişletmek için tıkla ... Öyle abim ya sicaklardan uyuyamiyorum ki
MasteLaa Üye DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten ... Genişletmek için tıkla ... A.s abicim nasılsın
-efşan Üye Şehriyar' Alıntı: Öyle abim ya sicaklardan uyuyamiyorum ki Genişletmek için tıkla ... Cidden çok sıcak var.
Şehriyar' Alıntı: Öyle abim ya sicaklardan uyuyamiyorum ki Genişletmek için tıkla ... Cidden çok sıcak var.
Şehriyar Üye TheM-CK' Alıntı: Cidden çok sıcak var. Genişletmek için tıkla ... Ev kerpic bide bizim.. o kadar bunaltici bir sicak var ki anlatamam..
TheM-CK' Alıntı: Cidden çok sıcak var. Genişletmek için tıkla ... Ev kerpic bide bizim.. o kadar bunaltici bir sicak var ki anlatamam..
-efşan Üye Şehriyar' Alıntı: Ev kerpic bide bizim.. o kadar bunaltici bir sicak var ki anlatamam.. Genişletmek için tıkla ... Allah sabır versin kardeşim.
Şehriyar' Alıntı: Ev kerpic bide bizim.. o kadar bunaltici bir sicak var ki anlatamam.. Genişletmek için tıkla ... Allah sabır versin kardeşim.
Şehriyar Üye MasteLaa' Alıntı: İyi geceler ..Tatlı rüyalar herkese Genişletmek için tıkla ... İyi geceler..