Selamun Aleykum :) iyi geceler herkese....
Elektr0 Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Ve Ben Gidiyorum şiir yazma vaktim Kendinize İyi Bakın Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... saol sanada iyi gecelr banada yaz
~ FatoŞ ~' Alıntı: Ve Ben Gidiyorum şiir yazma vaktim Kendinize İyi Bakın Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... saol sanada iyi gecelr banada yaz
M. tAHA Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Ve Ben Gidiyorum şiir yazma vaktim Kendinize İyi Bakın Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... kardeşliğim radyoyu dınle daha güzel yazarsın - - - Eklendi - - - nasılsınız
~ FatoŞ ~' Alıntı: Ve Ben Gidiyorum şiir yazma vaktim Kendinize İyi Bakın Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... kardeşliğim radyoyu dınle daha güzel yazarsın - - - Eklendi - - - nasılsınız
Enes Üye L-LumieRe' Alıntı: Selamun Aleykum iyi geceler herkese.... Genişletmek için tıkla ... aleykum selam size de - - - Eklendi - - - Elektr0' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ama benim suçum mu yahu
L-LumieRe' Alıntı: Selamun Aleykum iyi geceler herkese.... Genişletmek için tıkla ... aleykum selam size de - - - Eklendi - - - Elektr0' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ama benim suçum mu yahu
Elektr0 Üye idir sizler nasılsınız ( dinlediğim şarkıyı tahmin edenede dinlediğim şarkının adını verecem )
-efşan Üye L-LumieRe' Alıntı: Selamun Aleykum iyi geceler herkese.... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam. Nasılsın Hasan?
L-LumieRe' Alıntı: Selamun Aleykum iyi geceler herkese.... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam. Nasılsın Hasan?
Elektr0 Üye TheFenomen' Alıntı: ama benim suçum mu yahu [/QUOTE bilmem senin suçun mu aslında soyadın ihtiyar bilgili gibi geliyor Genişletmek için tıkla ...
TheFenomen' Alıntı: ama benim suçum mu yahu [/QUOTE bilmem senin suçun mu aslında soyadın ihtiyar bilgili gibi geliyor Genişletmek için tıkla ...
Enes Üye Elektr0' Alıntı: idir sizler nasılsınız ( dinlediğim şarkıyı tahmin edenede dinlediğim şarkının adını verecem ) Genişletmek için tıkla ... büyük ödül
Elektr0' Alıntı: idir sizler nasılsınız ( dinlediğim şarkıyı tahmin edenede dinlediğim şarkının adını verecem ) Genişletmek için tıkla ... büyük ödül
Enes Üye Elektr0' Alıntı: TheFenomen' Alıntı: ama benim suçum mu yahu [/QUOTE bilmem senin suçun mu aslında soyadın ihtiyar bilgili gibi geliyor Genişletmek için tıkla ... yani o yanı da var Genişletmek için tıkla ...
Elektr0' Alıntı: TheFenomen' Alıntı: ama benim suçum mu yahu [/QUOTE bilmem senin suçun mu aslında soyadın ihtiyar bilgili gibi geliyor Genişletmek için tıkla ... yani o yanı da var Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye TheFenomen' Alıntı: büyük ödül Genişletmek için tıkla ... evet - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: eee Genişletmek için tıkla ... eeeesi sende ? nerelerdesin yav
TheFenomen' Alıntı: büyük ödül Genişletmek için tıkla ... evet - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: eee Genişletmek için tıkla ... eeeesi sende ? nerelerdesin yav
pelın_ TheM-CK' Alıntı: Hoş bulduk Pelin. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... teşkkürler cengiz iyiyim sen nasılsın
TheM-CK' Alıntı: Hoş bulduk Pelin. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... teşkkürler cengiz iyiyim sen nasılsın