as :) Naber :)
SHS Üye Hasan' Alıntı: iyi sen nasılsın metin Hoşgeldin metin2 Genişletmek için tıkla ... ben miyim o
Metin MF Üye Emrgncy112' Alıntı: selamun aleykum canlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hidayet abi nasılsın
Emrgncy112' Alıntı: selamun aleykum canlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hidayet abi nasılsın
SHS Üye Emrgncy112' Alıntı: selamun aleykum canlar Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam - - - Eklendi - - - Hasan' Alıntı: Hoşgeldin metin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum nasılsın Hasan
Emrgncy112' Alıntı: selamun aleykum canlar Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam - - - Eklendi - - - Hasan' Alıntı: Hoşgeldin metin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum nasılsın Hasan
Hasan Üye Emrgncy112' Alıntı: selamun aleykum canlar Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hidayet abi kaç gündür girmiyorsun ?
Emrgncy112' Alıntı: selamun aleykum canlar Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hidayet abi kaç gündür girmiyorsun ?
Hasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: aleyküm selam - - - Eklendi - - - hoşbuldum nasılsın Hasan Genişletmek için tıkla ... Sağol Metin iyiyim sen ?
- SerkeŞ -' Alıntı: aleyküm selam - - - Eklendi - - - hoşbuldum nasılsın Hasan Genişletmek için tıkla ... Sağol Metin iyiyim sen ?
Emrgncy Üye Metin' Alıntı: Aleyküm selam hidayet abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... Çok şükür iyiyim kardeşim sen nasılsın
Metin' Alıntı: Aleyküm selam hidayet abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... Çok şükür iyiyim kardeşim sen nasılsın