Bu ramazan oruc tutmayacagim galiba sıcağa dayanamiyorsun galiba
__xXx__ Üye Şehriyar' Alıntı: Bu ramazan oruc tutmayacagim galiba Genişletmek için tıkla ... sıcağa dayanamiyorsun galiba
Şehriyar' Alıntı: Bu ramazan oruc tutmayacagim galiba Genişletmek için tıkla ... sıcağa dayanamiyorsun galiba
Hasan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin Hasan. Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum nasılsın gökçen abi
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: işim vardı da - - - Eklendi - - - en son mesajda seni görünce daldım Genişletmek için tıkla ... la olm tamam smartsın anladık ama iş adamı değilsin ya ne bu böyle boyna işin var
Pondusss' Alıntı: işim vardı da - - - Eklendi - - - en son mesajda seni görünce daldım Genişletmek için tıkla ... la olm tamam smartsın anladık ama iş adamı değilsin ya ne bu böyle boyna işin var
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: işim vardı da - - - Eklendi - - - en son mesajda seni görünce daldım Genişletmek için tıkla ... Bensiz buralarin tadi olmuyor dimi. Bak uzun zamandir yokmussun
Pondusss' Alıntı: işim vardı da - - - Eklendi - - - en son mesajda seni görünce daldım Genişletmek için tıkla ... Bensiz buralarin tadi olmuyor dimi. Bak uzun zamandir yokmussun
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: la olm tamam smartsın anladık ama iş adamı değilsin ya ne bu böyle boyna işin var Genişletmek için tıkla ... kendi çapımızda iş adamıyız gerçek: düşünüyordum
__xXx__' Alıntı: la olm tamam smartsın anladık ama iş adamı değilsin ya ne bu böyle boyna işin var Genişletmek için tıkla ... kendi çapımızda iş adamıyız gerçek: düşünüyordum
Şehriyar Üye __xXx__' Alıntı: sıcağa dayanamiyorsun galiba Genişletmek için tıkla ... Gecen sene dilim disardaydi butun ramazan..
__xXx__' Alıntı: sıcağa dayanamiyorsun galiba Genişletmek için tıkla ... Gecen sene dilim disardaydi butun ramazan..
__xXx__ Üye Şehriyar' Alıntı: Gecen sene dilim disardaydi butun ramazan.. Genişletmek için tıkla ... bu senede aynısı olmaz ins dicem ama...
Şehriyar' Alıntı: Gecen sene dilim disardaydi butun ramazan.. Genişletmek için tıkla ... bu senede aynısı olmaz ins dicem ama...
OttomaN TigeR Üye Hasan' Alıntı: Hoşbuldum nasılsın gökçen abi Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim çok sağol seni sormalı.
Hasan' Alıntı: Hoşbuldum nasılsın gökçen abi Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim çok sağol seni sormalı.
Amaru Shady Üye Şehriyar' Alıntı: Bensiz buralarin tadi olmuyor dimi. Bak uzun zamandir yokmussun Genişletmek için tıkla ... tadı var tabi ama senle ayrı
Şehriyar' Alıntı: Bensiz buralarin tadi olmuyor dimi. Bak uzun zamandir yokmussun Genişletmek için tıkla ... tadı var tabi ama senle ayrı
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: hooooyytt nabüüünüz omzum ağrıyor nasıl geçer? Genişletmek için tıkla ... hoş geldin
ynsemrekose' Alıntı: hooooyytt nabüüünüz omzum ağrıyor nasıl geçer? Genişletmek için tıkla ... hoş geldin
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abi nasılsın bilgisayar mevzusu n'oldu? - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk efenim içeri girmeden ayakkabıları çıkaralımmı
OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abi nasılsın bilgisayar mevzusu n'oldu? - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk efenim içeri girmeden ayakkabıları çıkaralımmı
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Şehriyar kardeş isim neydi? Genişletmek için tıkla ... ben söylüyorum, Lütfullah
OttomaN TigeR' Alıntı: Şehriyar kardeş isim neydi? Genişletmek için tıkla ... ben söylüyorum, Lütfullah
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: tadı var tabi ama senle ayrı Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim seninle de oyle
Pondusss' Alıntı: tadı var tabi ama senle ayrı Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim seninle de oyle