off bugün izmirde çok sıcaktı :( Burda bu saatte bile hava 28 derece :(
Metin MF Üye Oğuzhan' Alıntı: off bugün izmirde çok sıcaktı Genişletmek için tıkla ... Burda bu saatte bile hava 28 derece
Oğuzhan' Alıntı: off bugün izmirde çok sıcaktı Genişletmek için tıkla ... Burda bu saatte bile hava 28 derece
Oğuzhan Üye random1' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hayırdır noldu?
random1' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hayırdır noldu?
Oğuzhan Üye Metin' Alıntı: Burda bu saatte bile hava 28 derece Genişletmek için tıkla ... yarın da gitçen mi?
Amaru Shady Üye Oğuzhan' Alıntı: - - - Eklendi - - - hayırdır noldu? Genişletmek için tıkla ... internet sorununu hâlâ çözemedim
Oğuzhan' Alıntı: - - - Eklendi - - - hayırdır noldu? Genişletmek için tıkla ... internet sorununu hâlâ çözemedim
Metin MF Üye Oğuzhan' Alıntı: yarın da gitçen mi? Genişletmek için tıkla ... Yok abi Allahtan iş 1 günlüktü
Oğuzhan Üye Pondusss' Alıntı: internet sorununu hâlâ çözemedim Genişletmek için tıkla ... noldu ki internete
Amaru Shady Üye Oğuzhan' Alıntı: noldu ki internete Genişletmek için tıkla ... sorun orada zaten, bilmiyorum
Oğuzhan Üye Metin' Alıntı: Yok abi Allahtan iş 1 günlüktü Genişletmek için tıkla ... iyi iyi Allah bu yaz sıcağında çalışanlara kolaylık versin ne kadar zor bilirim geçen hafta tarlada kiraz topladım
Metin' Alıntı: Yok abi Allahtan iş 1 günlüktü Genişletmek için tıkla ... iyi iyi Allah bu yaz sıcağında çalışanlara kolaylık versin ne kadar zor bilirim geçen hafta tarlada kiraz topladım
OttomaN TigeR Üye nextman' Alıntı: Gökçen nasılsın herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... vay abim nasılsın yahu nerelerdesin uğramaz oldun uzun süredir bu konuya.
nextman' Alıntı: Gökçen nasılsın herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... vay abim nasılsın yahu nerelerdesin uğramaz oldun uzun süredir bu konuya.
Metin MF Üye Oğuzhan' Alıntı: iyi iyi Allah bu yaz sıcağında çalışanlara kolaylık versin ne kadar zor bilirim geçen hafta tarlada kiraz topladım Genişletmek için tıkla ... Ağaca mı tırmandın?
Oğuzhan' Alıntı: iyi iyi Allah bu yaz sıcağında çalışanlara kolaylık versin ne kadar zor bilirim geçen hafta tarlada kiraz topladım Genişletmek için tıkla ... Ağaca mı tırmandın?
random1 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: selam tekrar millet-i kubra Genişletmek için tıkla ... aleykümselam efendim.