amacınız ne acaba :hmmm yazma dedik ya damladın hemen :)
L-LumieRe Üye Pondusss' Alıntı: amacınız ne acaba Genişletmek için tıkla ... yazma dedik ya damladın hemen
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: yazma dedik ya damladın hemen Genişletmek için tıkla ... enterasan
L-LumieRe Üye haydaravısyon' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... oo haydar hoşgeldin.. iyi sabahlar kardeşim.
haydaravısyon' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... oo haydar hoşgeldin.. iyi sabahlar kardeşim.
__xXx__ Üye ayağımdan ötürü namaz kilamiyorum cumalara bile gidemiyorum ama bu saatlerde uyanıyorum sen daha yatmadin mı
ayağımdan ötürü namaz kilamiyorum cumalara bile gidemiyorum ama bu saatlerde uyanıyorum sen daha yatmadin mı
T i B i A M E Üye ynsemrekose' Alıntı: nabüünüz gençlik nirdesiniz Genişletmek için tıkla ... saat 12 olmadi 11.59 nidiyon yafff
ynsemrekose' Alıntı: nabüünüz gençlik nirdesiniz Genişletmek için tıkla ... saat 12 olmadi 11.59 nidiyon yafff
doctorrr Üye T i B i A M E' Alıntı: saat 12 olmadi 11.59 nidiyon yafff Genişletmek için tıkla ... nideyim dakılıyorum
T i B i A M E' Alıntı: saat 12 olmadi 11.59 nidiyon yafff Genişletmek için tıkla ... nideyim dakılıyorum