herşeyin :hmmm oda güzel :zong:
VKUCUKSAHİN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hah bi sen eksiktin gel amca gel ayakta kalma
OttomaN TigeR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: yahu bu smileyi seviyorum, bana Metin'i hatırlatıyor. - - - Eklendi - - - Sayı Metin yok Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: yahu bu smileyi seviyorum, bana Metin'i hatırlatıyor. - - - Eklendi - - - Sayı Metin yok Genişletmek için tıkla ...
VKUCUKSAHİN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Amca çekinme diyorum sen halen perde arkası olmaz ama böyle
- SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Amca çekinme diyorum sen halen perde arkası olmaz ama böyle
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: çok sıcak uyuyamadım Genişletmek için tıkla ... burası çok serin. - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Dama çık Genişletmek için tıkla ... işe yarar
- SerkeŞ -' Alıntı: çok sıcak uyuyamadım Genişletmek için tıkla ... burası çok serin. - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Dama çık Genişletmek için tıkla ... işe yarar
VKUCUKSAHİN Üye Metin abi sana biraz soğuk espiri yapıyorum da Alınıyor musun ona göre düzen yapayım kendime..