:hmmm Hoş geldin Serdar abi nasılsın :)
.SeRDaR. Üye tinasoft' Alıntı: Hoş geldin Serdar abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum kardeşim iyiyim sen nasılsin. - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: kaldık mı iki kişi? - - - Eklendi - - - 3 olduk hoş geldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum üstad
tinasoft' Alıntı: Hoş geldin Serdar abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum kardeşim iyiyim sen nasılsin. - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: kaldık mı iki kişi? - - - Eklendi - - - 3 olduk hoş geldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum üstad
VKUCUKSAHİN Üye .SeRDaR.' Alıntı: hoşbuldum kardeşim iyiyim sen nasılsin. Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür iyiym bende abi Dün bi film izlemiştim onun müziği bir yandan Bura bi yandan akıyo gidiyor işte öyle
.SeRDaR.' Alıntı: hoşbuldum kardeşim iyiyim sen nasılsin. Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür iyiym bende abi Dün bi film izlemiştim onun müziği bir yandan Bura bi yandan akıyo gidiyor işte öyle
.SeRDaR. Üye tinasoft' Alıntı: Allah'a şükür iyiym bende abi Dün bi film izlemiştim onun müziği bir yandan Bura bi yandan akıyo gidiyor işte öyle Genişletmek için tıkla ... iyi olmana sevindim kardeşlik.
tinasoft' Alıntı: Allah'a şükür iyiym bende abi Dün bi film izlemiştim onun müziği bir yandan Bura bi yandan akıyo gidiyor işte öyle Genişletmek için tıkla ... iyi olmana sevindim kardeşlik.
VKUCUKSAHİN Üye .SeRDaR.' Alıntı: iyi olmana sevindim kardeşlik. Genişletmek için tıkla ... Bende abi Ee abi nasıl gidiyor hayat
.SeRDaR.' Alıntı: iyi olmana sevindim kardeşlik. Genişletmek için tıkla ... Bende abi Ee abi nasıl gidiyor hayat
random1 Üye tinasoft' Alıntı: Hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk. ben hep burdaydım zaten.... nasılsın iyi misin?
tinasoft' Alıntı: Hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk. ben hep burdaydım zaten.... nasılsın iyi misin?
.SeRDaR. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sen nasılsın kardeşlik. - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: pekii pekiii gidiyorum. Iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.
OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sen nasılsın kardeşlik. - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: pekii pekiii gidiyorum. Iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.
VKUCUKSAHİN Üye random1' Alıntı: hoşbulduk. ben hep burdaydım zaten.... nasılsın iyi misin? Genişletmek için tıkla ... İyiyim de göremedim o bakımdan hoş geldin dedim - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: pekii pekiii gidiyorum. Iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Daha kavun kesecektik
random1' Alıntı: hoşbulduk. ben hep burdaydım zaten.... nasılsın iyi misin? Genişletmek için tıkla ... İyiyim de göremedim o bakımdan hoş geldin dedim - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: pekii pekiii gidiyorum. Iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Daha kavun kesecektik
Amaru Shady Üye .SeRDaR.' Alıntı: sen nasılsın kardeşlik. - - - Eklendi - - - iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... önce git de sonra ağla, - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: İyiyim de göremedim o bakımdan hoş geldin dedim - - - Eklendi - - - Daha kavun kesecektik Genişletmek için tıkla ... tamam kalıyorum
.SeRDaR.' Alıntı: sen nasılsın kardeşlik. - - - Eklendi - - - iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... önce git de sonra ağla, - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: İyiyim de göremedim o bakımdan hoş geldin dedim - - - Eklendi - - - Daha kavun kesecektik Genişletmek için tıkla ... tamam kalıyorum
.SeRDaR. Üye tinasoft' Alıntı: Bende abi Ee abi nasıl gidiyor hayat Genişletmek için tıkla ... hayat tıkırında çok şükür gidiyor.
tinasoft' Alıntı: Bende abi Ee abi nasıl gidiyor hayat Genişletmek için tıkla ... hayat tıkırında çok şükür gidiyor.