Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
nasılsınız

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Peki sen sevginin karşılıklı olduğundan emin misin .. Çünkü karşılıklı olduğundan eminsen az da olsa bir cesaret geliyor..Ben arkadaşlarımdan öğrenmiştim mesela ... Sen de böyle yapabilirsin..

oooww o da şüpheli :hmmm
Okulda bi dedikodu yayıldı ama bilmiyorum hiç takmadım o dedikoduyu

- - - Eklendi - - -

a.s hoşgeldin.
Sağol Haydar iyiyim galiba :)
sen nasılsın

Eykul

Eykul

Üye
Halen silmediler beni!!!! Sizi gicik sinir etmeye geldim :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye

oooww o da şüpheli :hmmm
Okulda bi dedikodu yayıldı ama bilmiyorum hiç takmadım o dedikoduyu

- - - Eklendi - - -

a.s hoşgeldin.
Sağol Haydar iyiyim galiba :)
sen nasılsın

Bence artık tak..Bu konuyu sona yaklaştırır isen mutlu olursun rahatlarsın .. Dedikoduları kim çıkarttığını biliyor musun ??

Eykul

Eykul

Üye
Gidin yatin ya isiniz gucunuz yok mu mosyo ler... Anneniz kizacak sonra...

Olmadi galiba

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Bence artık tak..Bu konuyu sona yaklaştırır isen mutlu olursun rahatlarsın .. Dedikoduları kim çıkarttığını biliyor musun ??

Okuldan bi kaç kız, ayrıca kızın kardeşi benim çok yakın bi arkadaşınla çıkıyo. :hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Okuldan bi kaç kız, ayrıca kızın kardeşi benim çok yakın bi arkadaşınla çıkıyo. :hmmm

Bence bir işin aslını astarını öğren derim .. O zaman için rahatlayacaktır dostum .. Adımlarını daha iyi atarsın emin ol ..

marist

marist

Üye
:zzz:

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Kardeş böyle nereye kadar hazır yaz tatili işlemleri tamamlasan rahatlarsın hergün görürsün dert etmezsin, buluşursun konuşursun.. Bence fazla utangaç olma erkeğiz sonuçta ;)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Kardeş böyle nereye kadar hazır yaz tatili işlemleri tamamlasan rahatlarsın hergün görürsün dert etmezsin, buluşursun konuşursun.. Bence fazla utangaç olma erkeğiz sonuçta ;)

utangaçlık değil benimki. Yani sanırım.
:hmmm

Üst Alt