geceler iyi kardeşim şimdilik nasılsın? iyilik abim sen naslsın :)
L-LumieRe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: geceler iyi kardeşim şimdilik nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyilik abim sen naslsın
OttomaN TigeR' Alıntı: geceler iyi kardeşim şimdilik nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyilik abim sen naslsın
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Ne güzel işte Genişletmek için tıkla ... hiç güzel değil okulun bitmesi demek özlem demek
MasteLaa' Alıntı: Ne güzel işte Genişletmek için tıkla ... hiç güzel değil okulun bitmesi demek özlem demek
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: sağolasın abi ilaç aldım şimdi geçer Genişletmek için tıkla ... Peyki!
papakudioflu Emekli Yönetici L-LumieRe' Alıntı: iyilik abim sen naslsın Genişletmek için tıkla ... Hasan nerelerdesin sen ozlettin kendini ya
L-LumieRe' Alıntı: iyilik abim sen naslsın Genişletmek için tıkla ... Hasan nerelerdesin sen ozlettin kendini ya
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: iyilik abim sen naslsın Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim sağol kardeşim.
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... gül gül çekinme iyi geceler Gökçen abi - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: iyi geceler size ben uyuyayım dayanamıyorum artık Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler
- SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... gül gül çekinme iyi geceler Gökçen abi - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: iyi geceler size ben uyuyayım dayanamıyorum artık Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: hiç güzel değil okulun bitmesi demek özlem demek Genişletmek için tıkla ... Ben anladım seni .. Ben de özlem çekiyorum 3 ayda ama tatil olunca başka
Pondusss' Alıntı: hiç güzel değil okulun bitmesi demek özlem demek Genişletmek için tıkla ... Ben anladım seni .. Ben de özlem çekiyorum 3 ayda ama tatil olunca başka
Amaru Shady Üye FirstPioneer' Alıntı: yarın sbs var ve ben hala açığım uyku tutmuyor Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun
FirstPioneer' Alıntı: yarın sbs var ve ben hala açığım uyku tutmuyor Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun
MasteLaa Üye FirstPioneer' Alıntı: yarın sbs var ve ben hala açığım uyku tutmuyor Genişletmek için tıkla ... Çabuk yat ..
FirstPioneer' Alıntı: yarın sbs var ve ben hala açığım uyku tutmuyor Genişletmek için tıkla ... Çabuk yat ..
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Ben anladım seni .. Ben de özlem çekiyorum 3 ayda ama tatil olunca başka Genişletmek için tıkla ... benimki ayrı. Ben ona gidip bi şey söyleyemiyorum
MasteLaa' Alıntı: Ben anladım seni .. Ben de özlem çekiyorum 3 ayda ama tatil olunca başka Genişletmek için tıkla ... benimki ayrı. Ben ona gidip bi şey söyleyemiyorum
FirstPioneer Üye MasteLaa' Alıntı: Çabuk yat .. Genişletmek için tıkla ... Kafa gitti gidiyor ... Hadi bye
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: gidenlere iyi geceler sınavı olanlara başarılar Genişletmek için tıkla ...