SHS
Üye
çok zor bi soru emin ol
bu isms uygulamasında ki smileylerin nasıl yapıldığı konusunda bi fikrin var mi ?
Çok mu zor oldu![]()
bilmiyorum

- - - Eklendi - - -
bende kaçtim

çok zor bi soru emin ol
bu isms uygulamasında ki smileylerin nasıl yapıldığı konusunda bi fikrin var mi ?
Çok mu zor oldu![]()

selam dostlar
bilmiyorum
- - - Eklendi - - -
bende kaçtim![]()

aleykumselam murat abi hoşgeldin nasılsın ?
hoşbulduk kardeşim. iyiyim çok şükür. seni sormalı.
eyvallah abi bende iyiyim. Nöbet mi ?
dün akşam selam yazdım kimse almadı. bende bir daha yazmadım. istenmiyorum galiba?yok evdeyim. sende olmasan selamımız alınmayacakdün akşam selam yazdım kimse almadı. bende bir daha yazmadım. istenmiyorum galiba?
estağfurullah abi. Belki sohbetlerine dalmışlardır![]()
bende seninle aynı duyguları paylaşıyorum çoğu kez
neler yapıyorsun? 1-2 saat önce windows 8 kurdum onu deniyorum.
http://www.maxicep.com/garip-ve-ilg...-bu-goruntulere-inanamayacaksiniz-653457.html
şu konuya yorumlarınızı bekliyorum gececiler!!!
mobil için link verirsen indirip izlerm
w8 kullanışlı ama yeni olduğu için programlarda uyum sorunu var. biraz da karmaşık ama zevkli yanlarıda var. yukardaki konu için sana rtsp link buldum:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

uyum sorunu derken program kurulmuyor mu yoksa çalışmasında mı sıkıntı çıkıyor ?
Eyvallah abi yalnız direkt youtube sayfası için link olsa iyi olur bunu kullanamıyorum da![]()
kuruluyor ama çalışırken sapıtıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nasıl düzelir ki bu durum ? Windows mu düzeltecek yoksa şirketler w8 e göre program mı tasarlayacak ?
link için çok teşekkür ederim abi
muhtemelen karşılıklı bir düzeltme olacaktır. vista ilk çıktığında da sorunlar olmuştu. neyse ben kaçar. görüşmek üzere.