şimdi nasılsın :tebessüm: Allah'a şükür iyiyim seni sormalı.. :)
VKUCUKSAHİN Üye sürmenaj6169' Alıntı: şimdi nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür iyiyim seni sormalı..
pro.engineer Üye Cezzbedici3' Alıntı: benimde ingilizcem yerlerde sürünüyor merak etme Genişletmek için tıkla ... my English is better then yours
Cezzbedici3' Alıntı: benimde ingilizcem yerlerde sürünüyor merak etme Genişletmek için tıkla ... my English is better then yours
Cezzbedici3 Üye sürmenaj6169' Alıntı: my English is better then yours Genişletmek için tıkla ... zamanla düzelir .d
pro.engineer Üye tinasoft' Alıntı: Allah'a şükür iyiyim seni sormalı.. Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim sağol
SHS Üye Cezzbedici3' Alıntı: ah kuzuuuum alındınmı sen bu gönlünü alır senin Genişletmek için tıkla ... alır vallah
Cezzbedici3' Alıntı: ah kuzuuuum alındınmı sen bu gönlünü alır senin Genişletmek için tıkla ... alır vallah
SHS Üye Cezzbedici3' Alıntı: serkeş dondurmayı yidinni laan hava sıcak eritme onu bakim =P Genişletmek için tıkla ... yedim abi Allah razı olsun
Cezzbedici3' Alıntı: serkeş dondurmayı yidinni laan hava sıcak eritme onu bakim =P Genişletmek için tıkla ... yedim abi Allah razı olsun
VKUCUKSAHİN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: yeğenim Genişletmek için tıkla ... Nittin yav görüşmeyeli - - - Eklendi - - - hidayet02' Alıntı: Selam Arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam, hoş geldin.
- SerkeŞ -' Alıntı: yeğenim Genişletmek için tıkla ... Nittin yav görüşmeyeli - - - Eklendi - - - hidayet02' Alıntı: Selam Arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam, hoş geldin.
Cezzbedici3 Üye hidayet02' Alıntı: Selam Arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selaaam hoşgeldin
SHS Üye tinasoft' Alıntı: Yok Hacı Emmi senin kulaklar içten içe pert olmuş Amerika'yı unut sen Genişletmek için tıkla ... napak kalak burda
tinasoft' Alıntı: Yok Hacı Emmi senin kulaklar içten içe pert olmuş Amerika'yı unut sen Genişletmek için tıkla ... napak kalak burda
VKUCUKSAHİN Üye Cezzbedici3' Alıntı: biri amerikamı dedi 2014 inşallah Genişletmek için tıkla ... Ne yapmaya gidecen oraya
Cezzbedici3' Alıntı: biri amerikamı dedi 2014 inşallah Genişletmek için tıkla ... Ne yapmaya gidecen oraya
VKUCUKSAHİN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: napak kalak burda Genişletmek için tıkla ... Burası olmaz gardaş sıkıldım siyasetten D Bari İzlanda felan gidek
- SerkeŞ -' Alıntı: napak kalak burda Genişletmek için tıkla ... Burası olmaz gardaş sıkıldım siyasetten D Bari İzlanda felan gidek