:smartass: :D :)
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: üstüm açık kalmış üşüdüm, uyandım da sizi düşündüm, bu gece kimler var ailesi, cümleten Selamün Aleyküm. Genişletmek için tıkla ... a.s Gökçen abi hoşgeldin
OttomaN TigeR' Alıntı: üstüm açık kalmış üşüdüm, uyandım da sizi düşündüm, bu gece kimler var ailesi, cümleten Selamün Aleyküm. Genişletmek için tıkla ... a.s Gökçen abi hoşgeldin
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: üstüm açık kalmış üşüdüm, uyandım da sizi düşündüm, bu gece kimler var ailesi, cümleten Selamün Aleyküm. Genişletmek için tıkla ... vaaaay reis on numara giriş yaptın yine hoşgeldin nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: üstüm açık kalmış üşüdüm, uyandım da sizi düşündüm, bu gece kimler var ailesi, cümleten Selamün Aleyküm. Genişletmek için tıkla ... vaaaay reis on numara giriş yaptın yine hoşgeldin nasılsın
Hasan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: üstüm açık kalmış üşüdüm, uyandım da sizi düşündüm, bu gece kimler var ailesi, cümleten Selamün Aleyküm. Genişletmek için tıkla ... A.s hoşgeldin
OttomaN TigeR' Alıntı: üstüm açık kalmış üşüdüm, uyandım da sizi düşündüm, bu gece kimler var ailesi, cümleten Selamün Aleyküm. Genişletmek için tıkla ... A.s hoşgeldin
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: a.s Gökçen abi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk Furkan nasılsın iyi misin?
Pondusss' Alıntı: a.s Gökçen abi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk Furkan nasılsın iyi misin?
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: ben kulaklığımı arıyorum. Birazdan gelirim Genişletmek için tıkla ... çaldır kapat o seni arasın
Pondusss' Alıntı: ben kulaklığımı arıyorum. Birazdan gelirim Genişletmek için tıkla ... çaldır kapat o seni arasın
pro.engineer Üye >Pessimistic.' Alıntı: selamun aleyküm arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldin
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: vaaaay reis on numara giriş yaptın yine hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoş buldum Arda teşekkür ederim nasılsın?
__xXx__' Alıntı: vaaaay reis on numara giriş yaptın yine hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoş buldum Arda teşekkür ederim nasılsın?
pro.engineer Üye OttomaN TigeR' Alıntı: üstüm açık kalmış üşüdüm, uyandım da sizi düşündüm, bu gece kimler var ailesi, cümleten Selamün Aleyküm. Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldin gökçen abi
OttomaN TigeR' Alıntı: üstüm açık kalmış üşüdüm, uyandım da sizi düşündüm, bu gece kimler var ailesi, cümleten Selamün Aleyküm. Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldin gökçen abi
OttomaN TigeR Üye Hasan' Alıntı: A.s hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoş buldum kardeşim eyvallah.
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hoş buldum Arda teşekkür ederim nasılsın? Genişletmek için tıkla ... allah bugünleri aratmasin abi sen nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: hoş buldum Arda teşekkür ederim nasılsın? Genişletmek için tıkla ... allah bugünleri aratmasin abi sen nasılsın
OttomaN TigeR Üye sürmenaj6169' Alıntı: aleykümselam hoşgeldin gökçen abi Genişletmek için tıkla ... hoş buldum Ömer nasılsın?
sürmenaj6169' Alıntı: aleykümselam hoşgeldin gökçen abi Genişletmek için tıkla ... hoş buldum Ömer nasılsın?
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: allah bugünleri aratmasin abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... amin. Elhamdülillah ben de iyiyim çok sağol.
__xXx__' Alıntı: allah bugünleri aratmasin abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... amin. Elhamdülillah ben de iyiyim çok sağol.
pro.engineer Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hoş buldum Ömer nasılsın? Genişletmek için tıkla ... eyvallah abi seni sormalı görünmüyorsun bu aralar ?
OttomaN TigeR' Alıntı: hoş buldum Ömer nasılsın? Genişletmek için tıkla ... eyvallah abi seni sormalı görünmüyorsun bu aralar ?
OttomaN TigeR Üye sürmenaj6169' Alıntı: eyvallah abi seni sormalı görünmüyorsun bu aralar ? Genişletmek için tıkla ... işler yoğun hala be Ömer, mimarın işler de bana kaldı. Bu hafta böyle artık inşallah haftaya bitiyor işler, geceleriz artık.
sürmenaj6169' Alıntı: eyvallah abi seni sormalı görünmüyorsun bu aralar ? Genişletmek için tıkla ... işler yoğun hala be Ömer, mimarın işler de bana kaldı. Bu hafta böyle artık inşallah haftaya bitiyor işler, geceleriz artık.