he have to sleep |-) Good nayt ol pipuls :bye: :bye2:
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: sabah 8 de kalkacam uyuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... sabah 7de kalkacam, uyumuyorum
L-LumieRe' Alıntı: sabah 8 de kalkacam uyuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... sabah 7de kalkacam, uyumuyorum
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: dakika dakika uyku durumumuz Genişletmek için tıkla ... evet öyle
.SeRDaR. Üye sürmenaj6169' Alıntı: sağol abi bende iyiyim. Ne yapıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... takılıyorum napim.
sürmenaj6169' Alıntı: sağol abi bende iyiyim. Ne yapıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... takılıyorum napim.
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bende kaçıyorum müzik falan dinlerim artık hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
- SerkeŞ -' Alıntı: bende kaçıyorum müzik falan dinlerim artık hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
L-LumieRe Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bende kaçıyorum müzik falan dinlerim artık hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 02:43:20 ---------- Yazıldı @ 02:42:41 ---------- Pondusss' Alıntı: olmadı [yine küfrediyorum] Genişletmek için tıkla ...
- SerkeŞ -' Alıntı: bende kaçıyorum müzik falan dinlerim artık hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 02:43:20 ---------- Yazıldı @ 02:42:41 ---------- Pondusss' Alıntı: olmadı [yine küfrediyorum] Genişletmek için tıkla ...
L-LumieRe Üye Pondusss' Alıntı: gülme Hasan, isyan ediyorum burada Genişletmek için tıkla ... ..... Gulmemek elde degıl...
Pondusss' Alıntı: gülme Hasan, isyan ediyorum burada Genişletmek için tıkla ... ..... Gulmemek elde degıl...
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: ..... Gulmemek elde degıl... Genişletmek için tıkla ... diyosun ---------- Eklendi @ 02:47:39 ---------- Yazıldı @ 02:47:12 ----------
L-LumieRe' Alıntı: ..... Gulmemek elde degıl... Genişletmek için tıkla ... diyosun ---------- Eklendi @ 02:47:39 ---------- Yazıldı @ 02:47:12 ----------