:ehe: :nerde: :bu: :duvar: :ehe
SHS Üye Hasan' Alıntı: Beni şikayet edeceklermiş Şunları banla da bi akılları yerine gelsin Genişletmek için tıkla ... yetkisi yokki
Hasan' Alıntı: Beni şikayet edeceklermiş Şunları banla da bi akılları yerine gelsin Genişletmek için tıkla ... yetkisi yokki
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: : olmasin o Genişletmek için tıkla ... bu vur bunu biliyorum. Bi de duvar vardı, işte bu :aman:
L-LumieRe' Alıntı: : olmasin o Genişletmek için tıkla ... bu vur bunu biliyorum. Bi de duvar vardı, işte bu :aman:
L-LumieRe Üye Hasan' Alıntı: : ---------- Eklendi @ 01:23:13 ---------- Yazıldı @ 01:22:50 ---------- : Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 02:24:11 ---------- Yazıldı @ 02:23:38 ---------- Pondusss' Alıntı: bu da değilmiş [burada küfür ediyorum] Genişletmek için tıkla ...
Hasan' Alıntı: : ---------- Eklendi @ 01:23:13 ---------- Yazıldı @ 01:22:50 ---------- : Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 02:24:11 ---------- Yazıldı @ 02:23:38 ---------- Pondusss' Alıntı: bu da değilmiş [burada küfür ediyorum] Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye Hasan' Alıntı: : ---------- Eklendi @ 01:23:13 ---------- Yazıldı @ 01:22:50 ---------- : Genişletmek için tıkla ... bunları ben de biliyorum. diğeri gelmiyo aklıma
Hasan' Alıntı: : ---------- Eklendi @ 01:23:13 ---------- Yazıldı @ 01:22:50 ---------- : Genişletmek için tıkla ... bunları ben de biliyorum. diğeri gelmiyo aklıma
SHS Üye Hasan' Alıntı: 100tane bi de eş anlamları var ıngilizce Genişletmek için tıkla ... you should study so much
Hasan' Alıntı: 100tane bi de eş anlamları var ıngilizce Genişletmek için tıkla ... you should study so much
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: you should study so much Genişletmek için tıkla ... she have to study
Amaru Shady Üye buldum sonunda, ---------- Eklendi @ 02:26:40 ---------- Yazıldı @ 02:26:20 ----------
L-LumieRe Üye Hasan' Alıntı: he have to sleep Good nayt ol pipuls Genişletmek için tıkla ... iyi geceler