:(:(
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: sağol abi. Iyi oldum sen iyisin galiba öyle anladım Genişletmek için tıkla ... Elhamdülillah.
Pondusss' Alıntı: sağol abi. Iyi oldum sen iyisin galiba öyle anladım Genişletmek için tıkla ... Elhamdülillah.
MrCommanDTr Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: sonunu yazana kadar başını unutmuşum Genişletmek için tıkla ... olur olur o kadar
x-scarface' Alıntı: sonunu yazana kadar başını unutmuşum Genişletmek için tıkla ... olur olur o kadar
VKUCUKSAHİN Üye __xXx__' Alıntı: ee ne var be yok anlat sende ama Genişletmek için tıkla ... yaklaşık 35-40 dakikadır tarcın yiyen insanlara gülüyorum
__xXx__' Alıntı: ee ne var be yok anlat sende ama Genişletmek için tıkla ... yaklaşık 35-40 dakikadır tarcın yiyen insanlara gülüyorum
__xXx__ Üye tinasoft' Alıntı: yaklaşık 35-40 dakikadır tarcın yiyen insanlara gülüyorum Genişletmek için tıkla ... niye komik haldeler diye mi
tinasoft' Alıntı: yaklaşık 35-40 dakikadır tarcın yiyen insanlara gülüyorum Genişletmek için tıkla ... niye komik haldeler diye mi
Eykul Üye Elektr0' Alıntı: kimi hoş buldun sölee bakimm Genişletmek için tıkla ... O kendisinden baskasini hos gormez ki...
Elektr0' Alıntı: kimi hoş buldun sölee bakimm Genişletmek için tıkla ... O kendisinden baskasini hos gormez ki...
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hemen döneceğim bir yere kaçmayın yada saklanmayın. Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: hemen döneceğim bir yere kaçmayın yada saklanmayın. Genişletmek için tıkla ...
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hemen döneceğim bir yere kaçmayın yada saklanmayın. Genişletmek için tıkla ... tamam usta burdayız
OttomaN TigeR' Alıntı: hemen döneceğim bir yere kaçmayın yada saklanmayın. Genişletmek için tıkla ... tamam usta burdayız
VKUCUKSAHİN Üye __xXx__' Alıntı: niye komik haldeler diye mi Genişletmek için tıkla ... Bi yandan öyle tabii
MrCommanDTr Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: hemen döneceğim bir yere kaçmayın yada saklanmayın. Genişletmek için tıkla ... nereye abi daha karpuz kescektik?
OttomaN TigeR' Alıntı: hemen döneceğim bir yere kaçmayın yada saklanmayın. Genişletmek için tıkla ... nereye abi daha karpuz kescektik?
VKUCUKSAHİN Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hemen döneceğim bir yere kaçmayın yada saklanmayın. Genişletmek için tıkla ... Tamam abi..
OttomaN TigeR' Alıntı: hemen döneceğim bir yere kaçmayın yada saklanmayın. Genişletmek için tıkla ... Tamam abi..
x-scarface Üye MrCommanDTr' Alıntı: olur olur o kadar Genişletmek için tıkla ... allahtan uykulu uykulu vezir yapmadık adamı attan inip eşeğe binmiş olurdu
MrCommanDTr' Alıntı: olur olur o kadar Genişletmek için tıkla ... allahtan uykulu uykulu vezir yapmadık adamı attan inip eşeğe binmiş olurdu