Selamın aleyküm.Aleykümselam Hüsnü Can hoş geldin nasılsın?
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Hüsnü Can hoş geldin nasılsın?
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Hüsnü Can hoş geldin nasılsın?
VKUCUKSAHİN Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam Hüsnü Can hoş geldin nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk abi pek iyi değilim 2 saattir moralim bozuk
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam Hüsnü Can hoş geldin nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk abi pek iyi değilim 2 saattir moralim bozuk
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: Hoş bulduk abi pek iyi değilim 2 saattir moralim bozuk Genişletmek için tıkla ... Hayırdır inşallah... ---------- Eklendi @ 01:06:52 ---------- Yazıldı @ 01:06:17 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: anca gelebildim Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Metin... ---------- Eklendi @ 01:07:44 ---------- Yazıldı @ 01:06:52 ----------
tinasoft' Alıntı: Hoş bulduk abi pek iyi değilim 2 saattir moralim bozuk Genişletmek için tıkla ... Hayırdır inşallah... ---------- Eklendi @ 01:06:52 ---------- Yazıldı @ 01:06:17 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: anca gelebildim Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Metin... ---------- Eklendi @ 01:07:44 ---------- Yazıldı @ 01:06:52 ----------
OttomaN TigeR Üye ---------- Eklendi @ 01:09:22 ---------- Yazıldı @ 01:08:58 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Hosbuldum iyiyim sizler nasılsıniz Genişletmek için tıkla ... İyiyiz be kardeşim seni sormalı...
---------- Eklendi @ 01:09:22 ---------- Yazıldı @ 01:08:58 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Hosbuldum iyiyim sizler nasılsıniz Genişletmek için tıkla ... İyiyiz be kardeşim seni sormalı...
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Hosbuldum iyiyim sizler nasılsıniz Genişletmek için tıkla ... Bizlerde iyiyiz