Türkçe dışında konuşmak yasak. We have to speak Turkish here :ehe:hmmm Vallahi mi? :ehe
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: Türkçe dışında konuşmak yasak. We have to speak Turkish here Genişletmek için tıkla ... Vallahi mi?
Pondusss' Alıntı: Türkçe dışında konuşmak yasak. We have to speak Turkish here Genişletmek için tıkla ... Vallahi mi?
Cezzbedici3 Üye papakudioflu' Alıntı: temple run yok gelse bile xbox live oyunu olarak gelir heralde Genişletmek için tıkla ... eyvallah abi Hoşbulduk arkadaşlar sağolun varolun
papakudioflu' Alıntı: temple run yok gelse bile xbox live oyunu olarak gelir heralde Genişletmek için tıkla ... eyvallah abi Hoşbulduk arkadaşlar sağolun varolun
Hasan Üye TheM-CK' Alıntı: Eyvallah Hasan'ım. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim ee napiyorsunuz
TheM-CK' Alıntı: Eyvallah Hasan'ım. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim ee napiyorsunuz
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Vallahi mi? Genişletmek için tıkla ... Biz fransica devam edelim o anlamasin
pro.engineer Üye S3RS3Ri' Alıntı: Memnun oldum ömer kardesım benımde serda yas 23 aslen adanalıyım ıstanbulda yasıyorum. Genişletmek için tıkla ... memnun oldum abi
S3RS3Ri' Alıntı: Memnun oldum ömer kardesım benımde serda yas 23 aslen adanalıyım ıstanbulda yasıyorum. Genişletmek için tıkla ... memnun oldum abi
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Vallahi mi? Genişletmek için tıkla ... Biz fransizca devam edelim o anlamasin
-efşan Üye Hasan' Alıntı: Ben de iyiyim ee napiyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Seni bekliyorduk Hasan
pro.engineer Üye TheM-CK' Alıntı: Esta'ğfurullah kardeşim şaka yaptım. İyiyim şükürler olsun. Genişletmek için tıkla ... Allah daha iyi etsin abi
TheM-CK' Alıntı: Esta'ğfurullah kardeşim şaka yaptım. İyiyim şükürler olsun. Genişletmek için tıkla ... Allah daha iyi etsin abi
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Ali Kemal Lumi ne oldu bulusma? Nerde yapiyoruz? Genişletmek için tıkla ... yeri ve tarihi sen söylüyecektin ya matmazel
Eykul' Alıntı: Ali Kemal Lumi ne oldu bulusma? Nerde yapiyoruz? Genişletmek için tıkla ... yeri ve tarihi sen söylüyecektin ya matmazel
-efşan Üye ---------- Eklendi @ 21:36:21 ---------- Yazıldı @ 21:35:46 ---------- sürmenaj6169' Alıntı: Allah daha iyi etsin abi Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim.
---------- Eklendi @ 21:36:21 ---------- Yazıldı @ 21:35:46 ---------- sürmenaj6169' Alıntı: Allah daha iyi etsin abi Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim.
Hasan Üye BlackHawk1111' Alıntı: Gecelerin yaramaz genci gelmiş... Hoş geldin Hasan nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Sağol iyiyim
BlackHawk1111' Alıntı: Gecelerin yaramaz genci gelmiş... Hoş geldin Hasan nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Sağol iyiyim
Amaru Shady Üye Cezzbedici3' Alıntı: sitede şuan düzenleme yapılıyor sanırsam bi değişiklikler var Ozan çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Ozan gececi zaten
Cezzbedici3' Alıntı: sitede şuan düzenleme yapılıyor sanırsam bi değişiklikler var Ozan çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Ozan gececi zaten
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Biz fransica devam edelim o anlamasin Genişletmek için tıkla ... Ben olaya fransızım o yüzden daha iyi anlarım
Eykul' Alıntı: Biz fransica devam edelim o anlamasin Genişletmek için tıkla ... Ben olaya fransızım o yüzden daha iyi anlarım