bişey anladıysam Ugandalı olayım:zuhaha: Birkac kere okuyunca anlasiliyor:ehe
papakudioflu Emekli Yönetici - SerkeŞ -' Alıntı: bişey anladıysam Ugandalı olayım Genişletmek için tıkla ... Birkac kere okuyunca anlasiliyor
- SerkeŞ -' Alıntı: bişey anladıysam Ugandalı olayım Genişletmek için tıkla ... Birkac kere okuyunca anlasiliyor
pro.engineer Üye papakudioflu' Alıntı: Gunduzculer Genişletmek için tıkla ... evet isim öyle geliyor akla
papakudioflu Emekli Yönetici Pondusss' Alıntı: uykum geldi Genişletmek için tıkla ... Benim de hatta ben gidiyorum arkadaslar hepinize iyi geceler allaha emanet olun
Pondusss' Alıntı: uykum geldi Genişletmek için tıkla ... Benim de hatta ben gidiyorum arkadaslar hepinize iyi geceler allaha emanet olun
SHS Üye Hasan' Alıntı: Birisi adını bilerek yanlış söylüyordu onun için oldu Cevap yazıyorum bi bakıyorum sana hem oğuz dediler hem metin ben de anlamadım Genişletmek için tıkla ... bizde zorlanıyorduk malum iki Hasan vardı bu arada Oğuz kayboldu
Hasan' Alıntı: Birisi adını bilerek yanlış söylüyordu onun için oldu Cevap yazıyorum bi bakıyorum sana hem oğuz dediler hem metin ben de anlamadım Genişletmek için tıkla ... bizde zorlanıyorduk malum iki Hasan vardı bu arada Oğuz kayboldu
pro.engineer Üye papakudioflu' Alıntı: Benim de hatta ben gidiyorum arkadaslar hepinize iyi geceler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
papakudioflu' Alıntı: Benim de hatta ben gidiyorum arkadaslar hepinize iyi geceler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
OttomaN TigeR Üye sürmenaj6169' Alıntı: sağol abi. Benim bi sorum olacak sana Genişletmek için tıkla ... buyur kardeşim.
sürmenaj6169' Alıntı: sağol abi. Benim bi sorum olacak sana Genişletmek için tıkla ... buyur kardeşim.
SHS Üye papakudioflu' Alıntı: Birkac kere okuyunca anlasiliyor Genişletmek için tıkla ... çaktırma abi maksat muhabbet
papakudioflu' Alıntı: Birkac kere okuyunca anlasiliyor Genişletmek için tıkla ... çaktırma abi maksat muhabbet
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: Benim de hatta ben gidiyorum arkadaslar hepinize iyi geceler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abim.
papakudioflu' Alıntı: Benim de hatta ben gidiyorum arkadaslar hepinize iyi geceler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abim.
SHS Üye papakudioflu' Alıntı: Benim de hatta ben gidiyorum arkadaslar hepinize iyi geceler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... sende abi, iyi geceler
papakudioflu' Alıntı: Benim de hatta ben gidiyorum arkadaslar hepinize iyi geceler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... sende abi, iyi geceler
pro.engineer Üye OttomaN TigeR' Alıntı: buyur kardeşim. Genişletmek için tıkla ... yorumları okurken iş yoğunluk demişsin de bende merak ettim ne iş yapıyorsun ?
OttomaN TigeR' Alıntı: buyur kardeşim. Genişletmek için tıkla ... yorumları okurken iş yoğunluk demişsin de bende merak ettim ne iş yapıyorsun ?
Hasan Üye bak ne buldum metin www.maxicep.com/konu-disi/bu-gece-kimler-var-bakalim-gececiler-buraya-8970-87036.html Google a maraşel: onur yazmam yetti
bak ne buldum metin www.maxicep.com/konu-disi/bu-gece-kimler-var-bakalim-gececiler-buraya-8970-87036.html Google a maraşel: onur yazmam yetti
OttomaN TigeR Üye sürmenaj6169' Alıntı: yorumları okurken iş yoğunluk demişsin de bende merak ettim ne iş yapıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... Özel bir şirkette Yönetici Yrd. ---------- Eklendi @ 02:01:30 ---------- Yazıldı @ 02:00:36 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: çaktırma abi maksat muhabbet Genişletmek için tıkla ...
sürmenaj6169' Alıntı: yorumları okurken iş yoğunluk demişsin de bende merak ettim ne iş yapıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... Özel bir şirkette Yönetici Yrd. ---------- Eklendi @ 02:01:30 ---------- Yazıldı @ 02:00:36 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: çaktırma abi maksat muhabbet Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye Türe' Alıntı: Bogmak istiyorum birilerini , en iyisi yatmali . İyi geceler Genişletmek için tıkla ... aman kardeşim yat uyu daha iyi
Türe' Alıntı: Bogmak istiyorum birilerini , en iyisi yatmali . İyi geceler Genişletmek için tıkla ... aman kardeşim yat uyu daha iyi
OttomaN TigeR Üye Türe' Alıntı: Bogmak istiyorum birilerini , en iyisi yatmali . İyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Oğuz.
Türe' Alıntı: Bogmak istiyorum birilerini , en iyisi yatmali . İyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Oğuz.