ismi yok mu ?
Amaru Shady Üye Eykul' Alıntı: Sende bana kirici konustun demin o yuzden sana nickimi kullanmani yasakliyorum! Genişletmek için tıkla ... öyle bi şey olmadı
Eykul' Alıntı: Sende bana kirici konustun demin o yuzden sana nickimi kullanmani yasakliyorum! Genişletmek için tıkla ... öyle bi şey olmadı
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: boş boş konuşma gereksiz yer kaplıyorsun burada. Genişletmek için tıkla ... Lafı ağzımdan aldın bak. Tam ben sana diyecektim. Ama gereksiz yere yormuyorum kendimi. Takıl sen.
OttomaN TigeR' Alıntı: boş boş konuşma gereksiz yer kaplıyorsun burada. Genişletmek için tıkla ... Lafı ağzımdan aldın bak. Tam ben sana diyecektim. Ama gereksiz yere yormuyorum kendimi. Takıl sen.
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: ismi yok mu ? Genişletmek için tıkla ... esra idi yanlış hatırlamıyorsam
-efşan Üye Eykul' Alıntı: Sende bana kirici konustun demin o yuzden sana nickimi kullanmani yasakliyorum! Genişletmek için tıkla ...
Eykul' Alıntı: Sende bana kirici konustun demin o yuzden sana nickimi kullanmani yasakliyorum! Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... onu biliyorum başka bi şey yok mu
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: selam.. tekrar ben Genişletmek için tıkla ... a.s Hasan. Hoşgeldin tekrar sen
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: onu biliyorum başka bi şey yok mu Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin hayırlı geceler rüyanda michael jordan ı gör
Pondusss' Alıntı: onu biliyorum başka bi şey yok mu Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin hayırlı geceler rüyanda michael jordan ı gör
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Lafı ağzımdan aldın bak. Tam ben sana diyecektim. Ama gereksiz yere yormuyorum kendimi. Takıl sen. Genişletmek için tıkla ... yazık cidden yazık daha cümle bile kuramıyorsun.
TheM-CK' Alıntı: Lafı ağzımdan aldın bak. Tam ben sana diyecektim. Ama gereksiz yere yormuyorum kendimi. Takıl sen. Genişletmek için tıkla ... yazık cidden yazık daha cümle bile kuramıyorsun.
-efşan Üye L-LumieRe' Alıntı: selam.. tekrar ben Genişletmek için tıkla ... Tekrar hoşgeldin Hasan. Senin eski kullanıcı adın falan var mıydı?
L-LumieRe' Alıntı: selam.. tekrar ben Genişletmek için tıkla ... Tekrar hoşgeldin Hasan. Senin eski kullanıcı adın falan var mıydı?
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: yazık cidden yazık daha cümle bile kuramıyorsun. Genişletmek için tıkla ... Belli beceriksizliğin...
OttomaN TigeR' Alıntı: yazık cidden yazık daha cümle bile kuramıyorsun. Genişletmek için tıkla ... Belli beceriksizliğin...
__xXx__ Üye TheM-CK' Alıntı: O resim ne idi öyle Arda Genişletmek için tıkla ... tatlı resmiymis ilginç geldi paylasayim dedim
TheM-CK' Alıntı: O resim ne idi öyle Arda Genişletmek için tıkla ... tatlı resmiymis ilginç geldi paylasayim dedim
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: allah rahatlık versin hayırlı geceler rüyanda michael jordan ı gör Genişletmek için tıkla ... daha çok sevdiğim basketbolcular var. Onları görsem olur mu
__xXx__' Alıntı: allah rahatlık versin hayırlı geceler rüyanda michael jordan ı gör Genişletmek için tıkla ... daha çok sevdiğim basketbolcular var. Onları görsem olur mu