Bu süperdi :D ben kaçtım herkese iyi geceler :bye3: İyi bakın kendinize :) :bye2:
Amaru Shady Üye 'Nur'' Alıntı: Bu süperdi ben kaçtım herkese iyi geceler İyi bakın kendinize Genişletmek için tıkla ...
'Nur'' Alıntı: Bu süperdi ben kaçtım herkese iyi geceler İyi bakın kendinize Genişletmek için tıkla ...
__xXx__ Üye 'Nur'' Alıntı: Bu süperdi ben kaçtım herkese iyi geceler İyi bakın kendinize Genişletmek için tıkla ... iyi geceler allah rahatlık versin
'Nur'' Alıntı: Bu süperdi ben kaçtım herkese iyi geceler İyi bakın kendinize Genişletmek için tıkla ... iyi geceler allah rahatlık versin
Cezzbedici3 Üye 'Nur'' Alıntı: Bu süperdi ben kaçtım herkese iyi geceler İyi bakın kendinize Genişletmek için tıkla ... sende iyi bak ablacan hayırlı geceler
'Nur'' Alıntı: Bu süperdi ben kaçtım herkese iyi geceler İyi bakın kendinize Genişletmek için tıkla ... sende iyi bak ablacan hayırlı geceler
Eykul Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bana burda hacet yok birader Genişletmek için tıkla ... Metin hosgeldin
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Gokcen ne oldu? Sen boyle konusmazdin Genişletmek için tıkla ... nasıl ki?
__xXx__ Üye Cezzbedici3' Alıntı: sende iyi bak ablacan hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... vay be lafım ünlü oldu
Cezzbedici3' Alıntı: sende iyi bak ablacan hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... vay be lafım ünlü oldu
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ya bırak git. Genişletmek için tıkla ... Ya abi. Bak hala abi diyorum sana ama...
OttomaN TigeR' Alıntı: ya bırak git. Genişletmek için tıkla ... Ya abi. Bak hala abi diyorum sana ama...
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bana burda hacet yok birader Genişletmek için tıkla ... sensiz olmaz kardeşim.
-efşan Üye 'Nur'' Alıntı: Bu süperdi ben kaçtım herkese iyi geceler İyi bakın kendinize Genişletmek için tıkla ... Ablam iyi geceler. Bende kaçarım ortam bozuldu malum .
'Nur'' Alıntı: Bu süperdi ben kaçtım herkese iyi geceler İyi bakın kendinize Genişletmek için tıkla ... Ablam iyi geceler. Bende kaçarım ortam bozuldu malum .
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: olur abi olur Genişletmek için tıkla ... yok yok kesinlikle olmaz.
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bana burda hacet yok birader Genişletmek için tıkla ... O nasıl söz birader. Sensiz olmaz..
- SerkeŞ -' Alıntı: bana burda hacet yok birader Genişletmek için tıkla ... O nasıl söz birader. Sensiz olmaz..
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Ablam iyi geceler. Bende kaçarım ortam bozuldu malum . Genişletmek için tıkla ... bana taş mı attın yoksa.
TheM-CK' Alıntı: Ablam iyi geceler. Bende kaçarım ortam bozuldu malum . Genişletmek için tıkla ... bana taş mı attın yoksa.
-efşan Üye Eykul' Alıntı: Ben senden once buralardaydim nabeeer Genişletmek için tıkla ... Tabi tabi. Tamam ---------- Eklendi @ 22:31:32 ---------- Yazıldı @ 22:30:58 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: bana taş mı attın yoksa. Genişletmek için tıkla ... Ortaya konuştum ben. Alınmak mı istiyorsun?
Eykul' Alıntı: Ben senden once buralardaydim nabeeer Genişletmek için tıkla ... Tabi tabi. Tamam ---------- Eklendi @ 22:31:32 ---------- Yazıldı @ 22:30:58 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: bana taş mı attın yoksa. Genişletmek için tıkla ... Ortaya konuştum ben. Alınmak mı istiyorsun?
SHS Üye __xXx__' Alıntı: millet birazdan bende kacarim şimdiden hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Allah a emanet ol, hayırlı geceler
__xXx__' Alıntı: millet birazdan bende kacarim şimdiden hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Allah a emanet ol, hayırlı geceler