sağolun hoşbuldum hamdolsun iyiyim sizler nasılsınız?:) Metin izmirde çok yağmur varmı ?
Nextman Emekli Yönetici - SerkeŞ -' Alıntı: sağolun hoşbuldum hamdolsun iyiyim sizler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Metin izmirde çok yağmur varmı ?
- SerkeŞ -' Alıntı: sağolun hoşbuldum hamdolsun iyiyim sizler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Metin izmirde çok yağmur varmı ?
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sağolun hoşbuldum hamdolsun iyiyim sizler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... çok çok iyiyim
- SerkeŞ -' Alıntı: sağolun hoşbuldum hamdolsun iyiyim sizler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... çok çok iyiyim
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sağolun hoşbuldum hamdolsun iyiyim sizler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye nextman' Alıntı: Metin izmirde çok yağmur darmı ? Genişletmek için tıkla ... sabah çok yağdı ama sonra düzeldi, yinede birazdan yağsa şaşırmam
nextman' Alıntı: Metin izmirde çok yağmur darmı ? Genişletmek için tıkla ... sabah çok yağdı ama sonra düzeldi, yinede birazdan yağsa şaşırmam
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: çok çok iyiyim Genişletmek için tıkla ... furkan allah bozmasın maşallah pek keyiflisin işler tıkırında galiba
Pondusss' Alıntı: çok çok iyiyim Genişletmek için tıkla ... furkan allah bozmasın maşallah pek keyiflisin işler tıkırında galiba
Nextman Emekli Yönetici Mustafa bir tekirdağ buluşması yapalım ya yani çorluda olurda yazamıyoruz ya o bakımdan
Nextman Emekli Yönetici - SerkeŞ -' Alıntı: sabah çok yağdı ama sonra düzeldi, yinede birazdan yağsa şaşırmam Genişletmek için tıkla ... Burayada iyi yağdı öle değilmi mustafa
- SerkeŞ -' Alıntı: sabah çok yağdı ama sonra düzeldi, yinede birazdan yağsa şaşırmam Genişletmek için tıkla ... Burayada iyi yağdı öle değilmi mustafa
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: furkan allah bozmasın maşallah pek keyiflisin işler tıkırında galiba Genişletmek için tıkla ... öyle Arda hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum
__xXx__' Alıntı: furkan allah bozmasın maşallah pek keyiflisin işler tıkırında galiba Genişletmek için tıkla ... öyle Arda hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: öyle Arda hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla ... hayırdır özel değilse paylaş beraber sevinelim mutluluk paylastikca artar
Pondusss' Alıntı: öyle Arda hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla ... hayırdır özel değilse paylaş beraber sevinelim mutluluk paylastikca artar
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün Aleyküm gecelerin müdavimleri. Genişletmek için tıkla ... Abim Hoş geldin. Gözlerim seni arıyordu. Metin de gelmese gidiyordum
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün Aleyküm gecelerin müdavimleri. Genişletmek için tıkla ... Abim Hoş geldin. Gözlerim seni arıyordu. Metin de gelmese gidiyordum
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: hayırdır özel değilse paylaş beraber sevinelim mutluluk paylastikca artar Genişletmek için tıkla ... seviyorum Arda
__xXx__' Alıntı: hayırdır özel değilse paylaş beraber sevinelim mutluluk paylastikca artar Genişletmek için tıkla ... seviyorum Arda
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün Aleyküm gecelerin müdavimleri. Genişletmek için tıkla ... o reis hoşgeldin nasilsin
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün Aleyküm gecelerin müdavimleri. Genişletmek için tıkla ... o reis hoşgeldin nasilsin