s.a :) A's
SHS Üye Elektr0' Alıntı: dostlarım ne paylaşsam iyi olur hani haberden başka ne paylaşsam ?? Genişletmek için tıkla ... cihaz incelemesi, kampanya haberleri
Elektr0' Alıntı: dostlarım ne paylaşsam iyi olur hani haberden başka ne paylaşsam ?? Genişletmek için tıkla ... cihaz incelemesi, kampanya haberleri
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: s.a Genişletmek için tıkla ... a.s hoş geldin de bakalım o kadar bataryayı ne yaptın sen
Pondusss' Alıntı: s.a Genişletmek için tıkla ... a.s hoş geldin de bakalım o kadar bataryayı ne yaptın sen
SHS Üye __xXx__' Alıntı: selamun aleykum ahali nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleykümselam iyiyiz sen
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: a.s hoş geldin de bakalım o kadar bataryayı ne yaptın sen Genişletmek için tıkla ... uzun mesele azizim
Elektr0' Alıntı: a.s hoş geldin de bakalım o kadar bataryayı ne yaptın sen Genişletmek için tıkla ... uzun mesele azizim
Elektr0 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: cihaz incelemesi, kampanya haberleri Genişletmek için tıkla ... inceleme olabilir evet kampanyada olur ben bu sayfanın geleceğini göremiyorum sinirlenir atarım bir kenara bak şimiden sinirime dokundu
- SerkeŞ -' Alıntı: cihaz incelemesi, kampanya haberleri Genişletmek için tıkla ... inceleme olabilir evet kampanyada olur ben bu sayfanın geleceğini göremiyorum sinirlenir atarım bir kenara bak şimiden sinirime dokundu
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: uzun mesele azizim Genişletmek için tıkla ... ben şuan dinleyemem zaten yarın okull var devre um 66 sından PIC16F628Asına kadar herşey beni bekliyor ben halen uyumadım...
Pondusss' Alıntı: uzun mesele azizim Genişletmek için tıkla ... ben şuan dinleyemem zaten yarın okull var devre um 66 sından PIC16F628Asına kadar herşey beni bekliyor ben halen uyumadım...
Malamadrı Üye - SerkeŞ -' Alıntı: benimde sayfam var, tek beğeni almış bilin bakalım kimden Genişletmek için tıkla ... Kendi beğenin
- SerkeŞ -' Alıntı: benimde sayfam var, tek beğeni almış bilin bakalım kimden Genişletmek için tıkla ... Kendi beğenin
Elektr0 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: benimde sayfam var, tek beğeni almış bilin bakalım kimden Genişletmek için tıkla ... sen kendin mi begendin
- SerkeŞ -' Alıntı: benimde sayfam var, tek beğeni almış bilin bakalım kimden Genişletmek için tıkla ... sen kendin mi begendin
__xXx__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: aleykümselam iyiyiz sen Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olalım sagolasin yahu millet gökçen reis ahmet abi ali kemal abi nerdeler göremedim onları
- SerkeŞ -' Alıntı: aleykümselam iyiyiz sen Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olalım sagolasin yahu millet gökçen reis ahmet abi ali kemal abi nerdeler göremedim onları
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: ben şuan dinleyemem zaten yarın okull var devre um 66 sından PIC16F628Asına kadar herşey beni bekliyor ben halen uyumadım... Genişletmek için tıkla ... ben yarın izinliyim, akşama kadar yatacam
Elektr0' Alıntı: ben şuan dinleyemem zaten yarın okull var devre um 66 sından PIC16F628Asına kadar herşey beni bekliyor ben halen uyumadım... Genişletmek için tıkla ... ben yarın izinliyim, akşama kadar yatacam