benim ayıcığım yok iyi ki, mutluyum :ehe Ne ayıcığı la :D
By_GaBLiN Üye Pondusss' Alıntı: benim ayıcığım yok iyi ki, mutluyum Genişletmek için tıkla ... Ne ayıcığı la
By_GaBLiN Üye Pondusss' Alıntı: bildiğin ayıcık işte Genişletmek için tıkla ... Ben acı dediydm başta gene işleri karıştırdın
Pondusss' Alıntı: bildiğin ayıcık işte Genişletmek için tıkla ... Ben acı dediydm başta gene işleri karıştırdın
Amaru Shady Üye By_GaBLiN' Alıntı: Ben acı dediydm başta gene işleri karıştırdın Genişletmek için tıkla ... fark etmez. Acı da sevmem
By_GaBLiN' Alıntı: Ben acı dediydm başta gene işleri karıştırdın Genişletmek için tıkla ... fark etmez. Acı da sevmem
By_GaBLiN Üye Acı la bu acı nasıl tarif edeyim sana acı biber değil biri yumruk atar da acır ya işte o (süper hoca olur benden)
Acı la bu acı nasıl tarif edeyim sana acı biber değil biri yumruk atar da acır ya işte o (süper hoca olur benden)
Amaru Shady Üye By_GaBLiN' Alıntı: Acı la bu acı nasıl tarif edeyim sana acı biber değil biri yumruk atar da acır ya işte o (süper hoca olur benden) Genişletmek için tıkla ... o acıyı da sevmem ben geçmiş olsun sana
By_GaBLiN' Alıntı: Acı la bu acı nasıl tarif edeyim sana acı biber değil biri yumruk atar da acır ya işte o (süper hoca olur benden) Genişletmek için tıkla ... o acıyı da sevmem ben geçmiş olsun sana
By_GaBLiN Üye Pondusss' Alıntı: o acıyı da sevmem ben geçmiş olsun sana Genişletmek için tıkla ... Eyvallah ben kaçar bugün erken kalkıp yol alcam hadi iyi geceler sizlere
Pondusss' Alıntı: o acıyı da sevmem ben geçmiş olsun sana Genişletmek için tıkla ... Eyvallah ben kaçar bugün erken kalkıp yol alcam hadi iyi geceler sizlere
Amaru Shady Üye By_GaBLiN' Alıntı: Eyvallah ben kaçar bugün erken kalkıp yol alcam hadi iyi geceler sizlere Genişletmek için tıkla ... ben de gidiyorum, yarın sabah Bursa yolcusuyum. Yerli turist oldum iyice, 3 gün önce Denizli, simdi de Bursa
By_GaBLiN' Alıntı: Eyvallah ben kaçar bugün erken kalkıp yol alcam hadi iyi geceler sizlere Genişletmek için tıkla ... ben de gidiyorum, yarın sabah Bursa yolcusuyum. Yerli turist oldum iyice, 3 gün önce Denizli, simdi de Bursa
kol@j Üye evvet sevgili gençler bu gece meydanı açtım inşallah hadi akıllı akıllı oynayın hayırlı maxicpler
OttomaN TigeR Üye Selamün Aleyküm milleti kubra. ---------- Eklendi @ 00:11:41 ---------- Yazıldı @ 00:10:46 ---------- geldigime pişman etmeyin çıkın ortalığa.
Selamün Aleyküm milleti kubra. ---------- Eklendi @ 00:11:41 ---------- Yazıldı @ 00:10:46 ---------- geldigime pişman etmeyin çıkın ortalığa.
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Üstad'ım Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoş buldum refikim nasılsın özledim seni yahu.
Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Üstad'ım Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoş buldum refikim nasılsın özledim seni yahu.
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hoş buldum refikim nasılsın özledim seni yahu. Genişletmek için tıkla ... iyiyim hamdolsun Üstad. Sen nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: hoş buldum refikim nasılsın özledim seni yahu. Genişletmek için tıkla ... iyiyim hamdolsun Üstad. Sen nasılsın
Emrgncy Üye m542tf' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Mustafa abi hoşgeldin
m542tf' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Mustafa abi hoşgeldin