Rabbim daim eylesin abim. Amin
x-scarface Üye - SerkeŞ -' Alıntı: kop kop gençliği Genişletmek için tıkla ... yok hocam bıkmısız artık kafa kaldırmıyor artık hergün güm güm de sezon ölü bu sene yahu turist yok
- SerkeŞ -' Alıntı: kop kop gençliği Genişletmek için tıkla ... yok hocam bıkmısız artık kafa kaldırmıyor artık hergün güm güm de sezon ölü bu sene yahu turist yok
SHS Üye Vatron' Alıntı: selamünaleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam ---------- Eklendi @ 00:53:57 ---------- Yazıldı @ 00:53:12 ---------- x-scarface' Alıntı: yok hocam bıkmısız artık kafa kaldırmıyor artık hergün güm güm de sezon ölü bu sene yahu turist yok Genişletmek için tıkla ... gelirler merak etme
Vatron' Alıntı: selamünaleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam ---------- Eklendi @ 00:53:57 ---------- Yazıldı @ 00:53:12 ---------- x-scarface' Alıntı: yok hocam bıkmısız artık kafa kaldırmıyor artık hergün güm güm de sezon ölü bu sene yahu turist yok Genişletmek için tıkla ... gelirler merak etme
Cezzbedici3 Üye Vatron' Alıntı: selamünaleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldiniz.. ......................................................................... Teşekkürler arkadaşlar hoşbulduk iyilik sağlık
Vatron' Alıntı: selamünaleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldiniz.. ......................................................................... Teşekkürler arkadaşlar hoşbulduk iyilik sağlık
[ENGİN] Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bende sandım yurtdışı ---------- Eklendi @ 00:41:31 ---------- Yazıldı @ 00:40:47 ---------- nasılsın abi? Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim sen nasılsın
- SerkeŞ -' Alıntı: bende sandım yurtdışı ---------- Eklendi @ 00:41:31 ---------- Yazıldı @ 00:40:47 ---------- nasılsın abi? Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim sen nasılsın
-efşan Üye Cezzbedici3' Alıntı: Aleyküm selam hoşgeldiniz.. ......................................................................... Teşekkürler arkadaşlar hoşbulduk iyilik sağlık Genişletmek için tıkla ... Daim ola kardeşim.
Cezzbedici3' Alıntı: Aleyküm selam hoşgeldiniz.. ......................................................................... Teşekkürler arkadaşlar hoşbulduk iyilik sağlık Genişletmek için tıkla ... Daim ola kardeşim.
x-scarface Üye gelirlerde paralı turist lazım rus gelmesin memleketi yağmalamaktan baska bisey yapmıyorlar iskandinav baş tacı
gelirlerde paralı turist lazım rus gelmesin memleketi yağmalamaktan baska bisey yapmıyorlar iskandinav baş tacı
x-scarface Üye TheM-CK' Alıntı: Siyaset yapma: Genişletmek için tıkla ... yoo yanlıs anlaşılmasın öyle bi niyetim yok siyaset değil bizimkisi ticaret
TheM-CK' Alıntı: Siyaset yapma: Genişletmek için tıkla ... yoo yanlıs anlaşılmasın öyle bi niyetim yok siyaset değil bizimkisi ticaret
SHS Üye [ENGİN];4700324' Alıntı: iyiyim kardeşim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... şükür iyiyim
SHS Üye x-scarface' Alıntı: yoo yanlıs anlaşılmasın öyle bi niyetim yok siyaset değil bizimkisi ticaret Genişletmek için tıkla ... hayrola baya dertlisin, odalar boş mu kaldı ---------- Eklendi @ 01:01:46 ---------- Yazıldı @ 01:00:40 ---------- Emrgncy112' Alıntı: Cümlenize hayırlı geceler dostlar, Hepinizi Rabb'ime emanet ediyorum. Hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... sende Allah a emanet ol, hayırlı geceler abi
x-scarface' Alıntı: yoo yanlıs anlaşılmasın öyle bi niyetim yok siyaset değil bizimkisi ticaret Genişletmek için tıkla ... hayrola baya dertlisin, odalar boş mu kaldı ---------- Eklendi @ 01:01:46 ---------- Yazıldı @ 01:00:40 ---------- Emrgncy112' Alıntı: Cümlenize hayırlı geceler dostlar, Hepinizi Rabb'ime emanet ediyorum. Hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... sende Allah a emanet ol, hayırlı geceler abi
x-scarface Üye TheM-CK' Alıntı: Şaka yaptım yahu Genişletmek için tıkla ... yok anladım zaten sözüm geneldi yanlış anlaşılmak istemem
TheM-CK' Alıntı: Şaka yaptım yahu Genişletmek için tıkla ... yok anladım zaten sözüm geneldi yanlış anlaşılmak istemem
-efşan Üye Emrgncy112' Alıntı: Cümlenize hayırlı geceler dostlar, Hepinizi Rabb'ime emanet ediyorum. Hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler abim.
Emrgncy112' Alıntı: Cümlenize hayırlı geceler dostlar, Hepinizi Rabb'ime emanet ediyorum. Hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler abim.
x-scarface Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hayrola baya dertlisin, odalar boş mu kaldı Genişletmek için tıkla ... eylüle kadar boş yok :
- SerkeŞ -' Alıntı: hayrola baya dertlisin, odalar boş mu kaldı Genişletmek için tıkla ... eylüle kadar boş yok :