hocam mobiliz:ehe
Emrgncy Üye Cümleten selamun Aleykum Canlar ---------- Eklendi @ 00:01:35 ---------- Yazıldı @ 00:00:56 ---------- Bu gün açılışı ben yapayım dedim
Cümleten selamun Aleykum Canlar ---------- Eklendi @ 00:01:35 ---------- Yazıldı @ 00:00:56 ---------- Bu gün açılışı ben yapayım dedim
m542tf Üye Selamünaleyküm hayırlı geceler ---------- Eklendi @ 00:06:21 ---------- Yazıldı @ 00:05:05 ---------- hayırlı geceler Hidayet ve Metin
Selamünaleyküm hayırlı geceler ---------- Eklendi @ 00:06:21 ---------- Yazıldı @ 00:05:05 ---------- hayırlı geceler Hidayet ve Metin
Emrgncy Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim Hidayet abi, başın sağolsun, sen nasıl oldun? Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Metin iyiyim çok şükür
- SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim Hidayet abi, başın sağolsun, sen nasıl oldun? Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Metin iyiyim çok şükür
Emrgncy Üye m542tf' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler ---------- Eklendi @ 00:06:21 ---------- Yazıldı @ 00:05:05 ---------- hayırlı geceler Hidayet ve Metin Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Mustafa abi Hoşgeldin
m542tf' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler ---------- Eklendi @ 00:06:21 ---------- Yazıldı @ 00:05:05 ---------- hayırlı geceler Hidayet ve Metin Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Mustafa abi Hoşgeldin
SHS Üye m542tf' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler ---------- Eklendi @ 00:06:21 ---------- Yazıldı @ 00:05:05 ---------- hayırlı geceler Hidayet ve Metin Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hayırlı geceler abi
m542tf' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler ---------- Eklendi @ 00:06:21 ---------- Yazıldı @ 00:05:05 ---------- hayırlı geceler Hidayet ve Metin Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hayırlı geceler abi
m542tf Üye OttomaN TigeR' Alıntı: selam herkese. Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Gökçen hoşgeldin
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: selam herkese. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Üstad'ım Hoşgeldin Nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: selam herkese. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Üstad'ım Hoşgeldin Nasılsın