herkese hayırlı geceler... hoş geldin. Iyi geceler.
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: herkese hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... hoş geldin. Iyi geceler.
Şehriyar Üye m542tf' Alıntı: hep böyle yapıyor samsung Genişletmek için tıkla ... Ben arayüzünü beğenmiyorum. Sırf arayüz için htc bile alabilirim bunu satıpta.. Zaten iyice kafayı bozdum desire z alabilirim ama şimdi işlemci farkından korkuyorum 1 ghz den 800 mhz e inmek..
m542tf' Alıntı: hep böyle yapıyor samsung Genişletmek için tıkla ... Ben arayüzünü beğenmiyorum. Sırf arayüz için htc bile alabilirim bunu satıpta.. Zaten iyice kafayı bozdum desire z alabilirim ama şimdi işlemci farkından korkuyorum 1 ghz den 800 mhz e inmek..
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: nasılsın Furkan. Genişletmek için tıkla ... Sağol abi. notları düzeltmeye başladım
OttomaN TigeR' Alıntı: nasılsın Furkan. Genişletmek için tıkla ... Sağol abi. notları düzeltmeye başladım
OttomaN TigeR Üye Şehriyar' Alıntı: Uyusam iyi olacak heralde Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: Sağol abi. notları düzeltmeye başladım Genişletmek için tıkla ... Allah muvaffak eylesin. Inşallah daha iyi olur.
Pondusss' Alıntı: Sağol abi. notları düzeltmeye başladım Genişletmek için tıkla ... Allah muvaffak eylesin. Inşallah daha iyi olur.
Amaru Shady Üye Şehriyar' Alıntı: Ben arayüzünü beğenmiyorum. Sırf arayüz için htc bile alabilirim bunu satıpta.. Zaten iyice kafayı bozdum desire z alabilirim ama şimdi işlemci farkından korkuyorum 1 ghz den 800 mhz e inmek.. Genişletmek için tıkla ... go launcher falan kullan ama desire z falan bu saatte sonra olmaz .
Şehriyar' Alıntı: Ben arayüzünü beğenmiyorum. Sırf arayüz için htc bile alabilirim bunu satıpta.. Zaten iyice kafayı bozdum desire z alabilirim ama şimdi işlemci farkından korkuyorum 1 ghz den 800 mhz e inmek.. Genişletmek için tıkla ... go launcher falan kullan ama desire z falan bu saatte sonra olmaz .
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm nasılsınız Gececi halk Genişletmek için tıkla ... hoş geldin Hüsnü Can'ım. ---------- Eklendi @ 00:47:08 ---------- Yazıldı @ 00:46:27 ---------- Şehriyar' Alıntı: iyi geceler herkese, keyifli sohbetler... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm nasılsınız Gececi halk Genişletmek için tıkla ... hoş geldin Hüsnü Can'ım. ---------- Eklendi @ 00:47:08 ---------- Yazıldı @ 00:46:27 ---------- Şehriyar' Alıntı: iyi geceler herkese, keyifli sohbetler... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
VKUCUKSAHİN Üye hasane51' Alıntı: aleykum selam hüsnücan hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum Hasan OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin Hüsnü Can'ım. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum abi
hasane51' Alıntı: aleykum selam hüsnücan hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum Hasan OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin Hüsnü Can'ım. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum abi
VKUCUKSAHİN Üye sürmenaj6169' Alıntı: Allah'ın selamı üzerinize olsun gençler. Ben geldim Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam, hoş geldin ---------- Eklendi @ 00:55:37 ---------- Yazıldı @ 00:55:22 ---------- L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler.... Genişletmek için tıkla ... Sanada
sürmenaj6169' Alıntı: Allah'ın selamı üzerinize olsun gençler. Ben geldim Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam, hoş geldin ---------- Eklendi @ 00:55:37 ---------- Yazıldı @ 00:55:22 ---------- L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler.... Genişletmek için tıkla ... Sanada
pro.engineer Üye tinasoft' Alıntı: Ve aleyküm selam, hoş geldin ---------- Eklendi @ 00:55:37 ---------- Yazıldı @ 00:55:22 ---------- Sanada Genişletmek için tıkla ... eyvallah
tinasoft' Alıntı: Ve aleyküm selam, hoş geldin ---------- Eklendi @ 00:55:37 ---------- Yazıldı @ 00:55:22 ---------- Sanada Genişletmek için tıkla ... eyvallah