Hi :p ıyı geceler hos geldın.
.SeRDaR. Üye L-LumieRe' Alıntı: ıyı geceler hos geldın. Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum ne yapıyorsunuz ?
L-LumieRe Üye S3RS3Ri' Alıntı: Hosbuldum ne yapıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla ... bise yapamiyorum. Bir ben kaldim sen napiyorsun
S3RS3Ri' Alıntı: Hosbuldum ne yapıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla ... bise yapamiyorum. Bir ben kaldim sen napiyorsun
.SeRDaR. Üye L-LumieRe' Alıntı: bise yapamiyorum. Bir ben kaldim sen napiyorsun Genişletmek için tıkla ... Bende isteyım sabah olmasını beklıyorum.
L-LumieRe' Alıntı: bise yapamiyorum. Bir ben kaldim sen napiyorsun Genişletmek için tıkla ... Bende isteyım sabah olmasını beklıyorum.
L-LumieRe Üye S3RS3Ri' Alıntı: Bende isteyım sabah olmasını beklıyorum. Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler.. Bende yatayım...
S3RS3Ri' Alıntı: Bende isteyım sabah olmasını beklıyorum. Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler.. Bende yatayım...
.SeRDaR. Üye 'TUĞ'' Alıntı: s.a bu gece kimler var bakalım sabah olmuş yav ne gecesi Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam günaydın.
'TUĞ'' Alıntı: s.a bu gece kimler var bakalım sabah olmuş yav ne gecesi Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam günaydın.
m542tf Üye hasane51' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sanada hayırlı geceler hasan ---------- Eklendi @ 00:13:42 ---------- Yazıldı @ 00:12:34 ---------- papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm hasan sayfayı aşagı kaydırana kadar ilk mesajı yazmışsın Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam yaşlanıyon Ali
hasane51' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sanada hayırlı geceler hasan ---------- Eklendi @ 00:13:42 ---------- Yazıldı @ 00:12:34 ---------- papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm hasan sayfayı aşagı kaydırana kadar ilk mesajı yazmışsın Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam yaşlanıyon Ali
Hasan Üye m542tf' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam mustafa abi nasılsın? ---------- Eklendi @ 23:15:46 ---------- Yazıldı @ 23:15:09 ---------- konuyu açtığım anda hemen herkes geliverdi
m542tf' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam mustafa abi nasılsın? ---------- Eklendi @ 23:15:46 ---------- Yazıldı @ 23:15:09 ---------- konuyu açtığım anda hemen herkes geliverdi
m542tf Üye hasane51' Alıntı: Aleykum selam mustafa abi nasılsın? Genişletmek için tıkla ... hamdolsun iyiyim
Amaru Shady Üye hasane51' Alıntı: Aleykum selam mustafa abi nasılsın? ---------- Eklendi @ 23:15:46 ---------- Yazıldı @ 23:15:09 ---------- konuyu açtığım anda hemen herkes geliverdi Genişletmek için tıkla ... Yani
hasane51' Alıntı: Aleykum selam mustafa abi nasılsın? ---------- Eklendi @ 23:15:46 ---------- Yazıldı @ 23:15:09 ---------- konuyu açtığım anda hemen herkes geliverdi Genişletmek için tıkla ... Yani
papakudioflu Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: sanada hayırlı geceler hasan ---------- Eklendi @ 00:13:42 ---------- Yazıldı @ 00:12:34 ---------- Aleykümselam yaşlanıyon Ali Genişletmek için tıkla ... sorma ya artık yoruluyorum da hakkatten yaşlanıyorum galiba şaka şaka bilgisayarda yavaşım birazdan telefona geçerim zaten sevmiyorum pc yi
m542tf' Alıntı: sanada hayırlı geceler hasan ---------- Eklendi @ 00:13:42 ---------- Yazıldı @ 00:12:34 ---------- Aleykümselam yaşlanıyon Ali Genişletmek için tıkla ... sorma ya artık yoruluyorum da hakkatten yaşlanıyorum galiba şaka şaka bilgisayarda yavaşım birazdan telefona geçerim zaten sevmiyorum pc yi
m542tf Üye papakudioflu' Alıntı: sorma ya artık yoruluyorum da hakkatten yaşlanıyorum galiba şaka şaka bilgisayarda yavaşım birazdan telefona geçerim zaten sevmiyorum pc yi Genişletmek için tıkla ... bende sevmiyorum pc ama bende olmadığından ama
papakudioflu' Alıntı: sorma ya artık yoruluyorum da hakkatten yaşlanıyorum galiba şaka şaka bilgisayarda yavaşım birazdan telefona geçerim zaten sevmiyorum pc yi Genişletmek için tıkla ... bende sevmiyorum pc ama bende olmadığından ama