Şükürler olsun ...:ehe:ehe Ironik diii
__xXx__ Üye Eykul' Alıntı: Insan bu kadar mi durust olur Allah im ---------- Eklendi @ 00:47:21 ---------- Yazıldı @ 00:46:19 ---------- Bu nasil bir sozdur Genişletmek için tıkla ... öyle iste
Eykul' Alıntı: Insan bu kadar mi durust olur Allah im ---------- Eklendi @ 00:47:21 ---------- Yazıldı @ 00:46:19 ---------- Bu nasil bir sozdur Genişletmek için tıkla ... öyle iste
OttomaN TigeR Üye S3RS3Ri' Alıntı: Bir baska sabaha merhaba. Sensizliğe doğan günese merhaba.! Bır gün bitti sessızlıkle son buldu. bir baska sehıre ınsanlara merhaba! Genişletmek için tıkla ... Merhaba Serdarım...
S3RS3Ri' Alıntı: Bir baska sabaha merhaba. Sensizliğe doğan günese merhaba.! Bır gün bitti sessızlıkle son buldu. bir baska sehıre ınsanlara merhaba! Genişletmek için tıkla ... Merhaba Serdarım...
DiaBLoS Admin Misafirlere bakın hele . Höh yani . Şu anda 13 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 7 misafir) DiaBLoS, OttomaN TigeR*+, __xXx__, Eykul, S3RS3Ri, m542tf
Misafirlere bakın hele . Höh yani . Şu anda 13 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 7 misafir) DiaBLoS, OttomaN TigeR*+, __xXx__, Eykul, S3RS3Ri, m542tf
Eykul Üye __xXx__' Alıntı: öyle iste Genişletmek için tıkla ... Allah dan baska kimse bilemez bunlari... Boyle konusma lutfen
__xXx__' Alıntı: öyle iste Genişletmek için tıkla ... Allah dan baska kimse bilemez bunlari... Boyle konusma lutfen
.SeRDaR. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Merhaba Serdarım... Genişletmek için tıkla ... Merhaba azizim ! : ))
__xXx__ Üye Eykul' Alıntı: Allah dan baska kimse bilemez bunlari... Boyle konusma lutfen Genişletmek için tıkla ... olur
Eykul' Alıntı: Allah dan baska kimse bilemez bunlari... Boyle konusma lutfen Genişletmek için tıkla ... olur
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Allah dan baska kimse bilemez bunlari... Boyle konusma lutfen Genişletmek için tıkla ... Kime ne oldu, ben yatsam iyi olacak her şeye fransızım bu gün.
Eykul' Alıntı: Allah dan baska kimse bilemez bunlari... Boyle konusma lutfen Genişletmek için tıkla ... Kime ne oldu, ben yatsam iyi olacak her şeye fransızım bu gün.
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Kaç kişiyiz tabak ayarlıyorum... Genişletmek için tıkla ... ben pasta yemiyorum ama kesene bereket abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Kaç kişiyiz tabak ayarlıyorum... Genişletmek için tıkla ... ben pasta yemiyorum ama kesene bereket abi
Eykul Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hakkınızı helal edin dostlar, herşey gönlünüzce olsun, görüşmek dileğiyle hoşçakalın Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler Metin
- SerkeŞ -' Alıntı: hakkınızı helal edin dostlar, herşey gönlünüzce olsun, görüşmek dileğiyle hoşçakalın Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler Metin
__xXx__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hakkınızı helal edin dostlar, herşey gönlünüzce olsun, görüşmek dileğiyle hoşçakalın Genişletmek için tıkla ... allaha emanet kardeşim hayırlı geceler
- SerkeŞ -' Alıntı: hakkınızı helal edin dostlar, herşey gönlünüzce olsun, görüşmek dileğiyle hoşçakalın Genişletmek için tıkla ... allaha emanet kardeşim hayırlı geceler
DiaBLoS Admin Eykul' Alıntı: Gokcen beni sayma kim bilir benim dilimime zehir koymusdur birileri... Genişletmek için tıkla ... Pastanın en güzel yeri senin ...
Eykul' Alıntı: Gokcen beni sayma kim bilir benim dilimime zehir koymusdur birileri... Genişletmek için tıkla ... Pastanın en güzel yeri senin ...