Allah'a şükürler olsun iyiyim refikim sen nasılsın inşallah. Çok şükür Üstad'ım
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Allah'a şükürler olsun iyiyim refikim sen nasılsın inşallah. Genişletmek için tıkla ... Çok şükür Üstad'ım
OttomaN TigeR' Alıntı: Allah'a şükürler olsun iyiyim refikim sen nasılsın inşallah. Genişletmek için tıkla ... Çok şükür Üstad'ım
Hasan Üye Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 0 misafir) hasane51*, m542tf, OttomaN TigeR, Emrgncy112, Kabız Civciv+, L-LumieRe+
Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 0 misafir) hasane51*, m542tf, OttomaN TigeR, Emrgncy112, Kabız Civciv+, L-LumieRe+
m542tf Üye hasane51' Alıntı: Hiç bi şey anlamadım Genişletmek için tıkla ... kirlenmek güzeldir hasan
Emrgncy Üye hasane51' Alıntı: Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 0 misafir) hasane51*, m542tf, OttomaN TigeR, Emrgncy112, Kabız Civciv+, L-LumieRe+ Genişletmek için tıkla ... Eyvah misafirler yok
hasane51' Alıntı: Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 0 misafir) hasane51*, m542tf, OttomaN TigeR, Emrgncy112, Kabız Civciv+, L-LumieRe+ Genişletmek için tıkla ... Eyvah misafirler yok
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Eyvah misafirler yok Genişletmek için tıkla ... Hayret niye ki!
m542tf Üye Emrgncy112' Alıntı: Eyvah misafirler yok Genişletmek için tıkla ... harbi neden misafir yok yoksa kim kovdu onları
Emrgncy112' Alıntı: Eyvah misafirler yok Genişletmek için tıkla ... harbi neden misafir yok yoksa kim kovdu onları
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: harbi neden misafir yok yoksa kim kovdu onları Genişletmek için tıkla ... Ben değilim abi. ---------- Eklendi @ 00:27:51 ---------- Yazıldı @ 00:27:28 ---------- __xXx__' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoş geldin Arda. Nasılsın nasıl olduN.
m542tf' Alıntı: harbi neden misafir yok yoksa kim kovdu onları Genişletmek için tıkla ... Ben değilim abi. ---------- Eklendi @ 00:27:51 ---------- Yazıldı @ 00:27:28 ---------- __xXx__' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoş geldin Arda. Nasılsın nasıl olduN.
Hasan Üye Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 1 misafir) hasane51*, L-LumieRe+, m542tf, Emrgncy112
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 1 misafir) hasane51*, L-LumieRe+, m542tf, Emrgncy112 Genişletmek için tıkla ... Misafir olan benim aklınız karışmasın ha.
hasane51' Alıntı: Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 1 misafir) hasane51*, L-LumieRe+, m542tf, Emrgncy112 Genişletmek için tıkla ... Misafir olan benim aklınız karışmasın ha.
Hasan Üye __xXx__' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam sonunda yakaladin Bizi
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben değilim abi. ---------- Eklendi @ 00:27:51 ---------- Yazıldı @ 00:27:28 ---------- Aleyküm selam hoş geldin Arda. Nasılsın nasıl olduN. Genişletmek için tıkla ... hosbulduk iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben değilim abi. ---------- Eklendi @ 00:27:51 ---------- Yazıldı @ 00:27:28 ---------- Aleyküm selam hoş geldin Arda. Nasılsın nasıl olduN. Genişletmek için tıkla ... hosbulduk iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
__xXx__ Üye hasane51' Alıntı: Aleykum selam sonunda yakaladin Bizi Genişletmek için tıkla ... heya sonunda yakaladım
hasane51' Alıntı: Aleykum selam sonunda yakaladin Bizi Genişletmek için tıkla ... heya sonunda yakaladım