selamun aleykum gençlerrr :)
Hasan Üye DiaBLoS' Alıntı: Gece açılsın bakalım ... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin ali abi ---------- Eklendi @ 23:18:51 ---------- Yazıldı @ 23:18:03 ---------- Boyabatlı57' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hoşgeldiniz
DiaBLoS' Alıntı: Gece açılsın bakalım ... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin ali abi ---------- Eklendi @ 23:18:51 ---------- Yazıldı @ 23:18:03 ---------- Boyabatlı57' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hoşgeldiniz
m542tf Üye Selamunaleykum hayırlı geceler ---------- Eklendi @ 00:20:38 ---------- Yazıldı @ 00:20:00 ---------- papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam Ali hoşgeldin
Selamunaleykum hayırlı geceler ---------- Eklendi @ 00:20:38 ---------- Yazıldı @ 00:20:00 ---------- papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam Ali hoşgeldin
m542tf Üye Emrgncy112' Alıntı: Cümleten Selamun Aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam Arda hoşgeldin Sent from my MT15i using Tapatalk 2 Beta-6
Emrgncy112' Alıntı: Cümleten Selamun Aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam Arda hoşgeldin Sent from my MT15i using Tapatalk 2 Beta-6
papakudioflu Emekli Yönetici "E=m542tf;4603972]Selamunaleykum hayırlı geceler ---------- Eklendi @ 00:20:38 ---------- Yazıldı @ 00:20:00 ---------- Aleykumselam Ali hoşgeldin[/QUOTE] "hoşbuldum mustafa nasılsın görüşemedik bayadır
"E=m542tf;4603972]Selamunaleykum hayırlı geceler ---------- Eklendi @ 00:20:38 ---------- Yazıldı @ 00:20:00 ---------- Aleykumselam Ali hoşgeldin[/QUOTE] "hoşbuldum mustafa nasılsın görüşemedik bayadır
Emrgncy Üye m542tf' Alıntı: Aleykumselam Arda hoşgeldin Sent from my MT15i using Tapatalk 2 Beta-6 Genişletmek için tıkla ... Hidayet Mustafa abi Nasılsın abim iyisin inşallah
m542tf' Alıntı: Aleykumselam Arda hoşgeldin Sent from my MT15i using Tapatalk 2 Beta-6 Genişletmek için tıkla ... Hidayet Mustafa abi Nasılsın abim iyisin inşallah
papakudioflu Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: Cümleten Selamun Aleykum Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin
Hasan Üye Emrgncy112' Alıntı: Cümleten Selamun Aleykum Genişletmek için tıkla ... m542tf' Alıntı: Selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]
Emrgncy112' Alıntı: Cümleten Selamun Aleykum Genişletmek için tıkla ... m542tf' Alıntı: Selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]
m542tf Üye papakudioflu' Alıntı: "E=m542tf;4603972]Selamunaleykum hayırlı geceler ---------- Eklendi @ 00:20:38 ---------- Yazıldı @ 00:20:00 ---------- Aleykumselam Ali hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... "hoşbuldum mustafa nasılsın görüşemedik bayadır[/QUOTE] Hamdolsun Ali sünnet hazirligi var bende
papakudioflu' Alıntı: "E=m542tf;4603972]Selamunaleykum hayırlı geceler ---------- Eklendi @ 00:20:38 ---------- Yazıldı @ 00:20:00 ---------- Aleykumselam Ali hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... "hoşbuldum mustafa nasılsın görüşemedik bayadır[/QUOTE] Hamdolsun Ali sünnet hazirligi var bende
m542tf Üye Emrgncy112' Alıntı: Hidayet Mustafa abi Nasılsın abim iyisin inşallah Genişletmek için tıkla ... Sağol iyi diyelim iyi olsun
Emrgncy112' Alıntı: Hidayet Mustafa abi Nasılsın abim iyisin inşallah Genişletmek için tıkla ... Sağol iyi diyelim iyi olsun
papakudioflu Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: "hoşbuldum mustafa nasılsın görüşemedik bayadır Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun Ali sünnet hazirligi var bende[/QUOTE] hayırlı ugurlu olsun inşallah[/B][/I][/SIZE][/COLOR][/FONT]
m542tf' Alıntı: "hoşbuldum mustafa nasılsın görüşemedik bayadır Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun Ali sünnet hazirligi var bende[/QUOTE] hayırlı ugurlu olsun inşallah[/B][/I][/SIZE][/COLOR][/FONT]
Emrgncy Üye papakudioflu' Alıntı: aleyküm selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Ali abi Yeni görevin tekrardan hayırlı olsun
papakudioflu' Alıntı: aleyküm selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Ali abi Yeni görevin tekrardan hayırlı olsun