Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

mstf_l

mstf_l

Üye
O değilde Ali abi forum .xap dosyalarını desteklemiyor Ozan abiyle onuda konuş

15 dk boşa vaktim geçti :kop2:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben pek merakli degilim aslinda bilmiyorum.. Benimkini bile hediye aldilar ben secmedim.. Hos secme sansim olsaydi da karar veremezdim de

lumi yi görünce bütün kararsızlıgın bitiverir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Eykul

Eykul

Üye

Esma senin Ali görünmüyor
iki gündür uğrayamadım düzeltemediniz mi arayı :ehe

Tam da gelmedigini diyordum.. Cok kirici bir insan ya sorma Hidayet... Ama dun ne olduysa kibar ve sorunsuz bir sekilde konustu cunku basina top gelmis de beynindeki baglantilar tekrar olusmus... Yani Allah dualarimi kabul ettti :) bu Ali ivedige akil fikir ver demistim

---------- Eklendi 14.04.2012 @ 00:00:39 ---------- Yazıldı 13.04.2012 @ 23:59:12 ----------

lumi yi görünce bütün kararsızlıgın bitiverir

Hmm... Sonucta o da tel bu da :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Tam da gelmedigini diyordum.. Cok kirici bir insan ya sorma Hidayet... Ama dun ne olduysa kibar ve sorunsuz bir sekilde konustu cunku basina top gelmis de beynindeki baglantilar tekrar olusmus... Yani Allah dualarimi kabul ettti :) bu Ali ivedige akil fikir ver demistim

Yok yok öyle deme, iyidir Ali iyidir.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Telefondaydım kusura bakmayınız . :)
Tekrardan selamünaleyküm ...

mstf_l

mstf_l

Üye
Neyse sizin muhabbetiniz iyi ben bölmeyeyim. Birkaç öbür forumlara bakıp geleyim. İyi sohbetler

SHS

SHS

Üye
selamün aleyküm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
I'm waiting you brother AliKemal...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar forumda meego bölümünde bir konu var n9 mu lumia mı diye cptaincnr nickli arkadasla konuyu tartıştık biraz birkaç kere daha aynı arkadasla birkaç konu üzerine konuşmuştuk sonra bana bir pm attı arkadasım bu nickteki oflu neden yazdın memleket neresi diye sordu ofluyum falan dedim o da ofluymuş isveçte yaşıyor biraz muhabbet ettik ve akraba çıktık la adamla uzaktan kuzenmişiz birbirimizi tanımıyorduk ama forum sayesinde tanıştık 22nisanda türkiyeye geliyor heralde buluşup tanışıcaz

Eykul

Eykul

Üye

Yok yok öyle deme, iyidir Ali iyidir.

Inanirim sana ama benimle pek iyi degil diyelim o zaman... Madem herkez iyi diyor :) seninde islerin yogun diyorlar calisanin iste mi ne ayrilmis.. Daha cok isin var galiba.. Yoktum diyorsun islerin yogunlugundan galiba.. Kolay gelsin

Eykul

Eykul

Üye
arkadaşlar forumda meego bölümünde bir konu var n9 mu lumia mı diye cptaincnr nickli arkadasla konuyu tartıştık biraz birkaç kere daha aynı arkadasla birkaç konu üzerine konuşmuştuk sonra bana bir pm attı arkadasım bu nickteki oflu neden yazdın memleket neresi diye sordu ofluyum falan dedim o da ofluymuş isveçte yaşıyor biraz muhabbet ettik ve akraba çıktık la adamla uzaktan kuzenmişiz birbirimizi tanımıyorduk ama forum sayesinde tanıştık 22nisanda türkiyeye geliyor heralde buluşup tanışıcaz

Isin icinde lumi olmasaydi sasardim :) hadi hayirli olsun ne dim :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hoşbulduk arkadaşlar . :) Sağolun ...
Bugün epey yorucu bir gündü . Nitekim hafta sonu girdi araya . Bu yüzden çok mutluyum :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konuyu okumuştum abi. şu isveçli olan mı?

Üst Alt