Ne konusu açtın abi . :)
DiaBLoS Admin OttomaN TigeR' Alıntı: Bu arada Ali o konuda sende vardın biliyor musun? Genişletmek için tıkla ... Ne konusu abi merak ettim ?
OttomaN TigeR' Alıntı: Bu arada Ali o konuda sende vardın biliyor musun? Genişletmek için tıkla ... Ne konusu abi merak ettim ?
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Ne konusu açtın abi . Genişletmek için tıkla ... Görmediğinden o kadar emindim ki! konu eskidi ama link vereyim mi?
DiaBLoS' Alıntı: Ne konusu açtın abi . Genişletmek için tıkla ... Görmediğinden o kadar emindim ki! konu eskidi ama link vereyim mi?
Eykul Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bi tek ismini biliyorum ama geçen gördüm yeni gelmişin hoşgeldin dememiştim, hoşgeldin Esma Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim
- SerkeŞ -' Alıntı: bi tek ismini biliyorum ama geçen gördüm yeni gelmişin hoşgeldin dememiştim, hoşgeldin Esma Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Görmediğinden o kadar emindim ki! konu eskidi ama link vereyim mi? Genişletmek için tıkla ... Verebilirsin lutfen
OttomaN TigeR' Alıntı: Görmediğinden o kadar emindim ki! konu eskidi ama link vereyim mi? Genişletmek için tıkla ... Verebilirsin lutfen
OttomaN TigeR Üye Kendi konumu zor buldum yahu http://www.maxicep.com/konu-disi/iyi-ki-sizlerle-tanismisim-619123.html
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Lumi delisi nereye gitti cocugun ismini bile bilmiyorum ama Lumi sini biliyorum Genişletmek için tıkla ... Ne çocuğu be kocaman adam o
Eykul' Alıntı: Lumi delisi nereye gitti cocugun ismini bile bilmiyorum ama Lumi sini biliyorum Genişletmek için tıkla ... Ne çocuğu be kocaman adam o
By_GaBLiN Üye Eykul' Alıntı: Lumi delisi nereye gitti cocugun ismini bile bilmiyorum ama Lumi sini biliyorum Genişletmek için tıkla ... L-LumieRe ismi Hasan
Eykul' Alıntı: Lumi delisi nereye gitti cocugun ismini bile bilmiyorum ama Lumi sini biliyorum Genişletmek için tıkla ... L-LumieRe ismi Hasan
Eykul Üye Ali hakkinda ki bu mu ben pek degismez saniyorum yada bugun biraz degisir gibi oldu ama... Guzel bir konu acmissin
Ali hakkinda ki bu mu ben pek degismez saniyorum yada bugun biraz degisir gibi oldu ama... Guzel bir konu acmissin
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Tamam şimdi gördüm . Teşekkürler Gökçen abi ... Genişletmek için tıkla ... Rica ederim o an içimden gelmiş ve direk tereddütsüz açmıştım konuyu Ali...
DiaBLoS' Alıntı: Tamam şimdi gördüm . Teşekkürler Gökçen abi ... Genişletmek için tıkla ... Rica ederim o an içimden gelmiş ve direk tereddütsüz açmıştım konuyu Ali...
Eykul Üye By_GaBLiN' Alıntı: L-LumieRe ismi Hasan Genişletmek için tıkla ... Yok o degil... Papa birsey Lumi sini bekliyordu
By_GaBLiN' Alıntı: L-LumieRe ismi Hasan Genişletmek için tıkla ... Yok o degil... Papa birsey Lumi sini bekliyordu
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Ali hakkinda ki bu mu ben pek degismez saniyorum yada bugun biraz degisir gibi oldu ama... Guzel bir konu acmissin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Esma ama Ali ile yeni tanışmıştık o sıra çok fazla tanımadığım için kısa yazdım. Şimdi açsam destan olur...
Eykul' Alıntı: Ali hakkinda ki bu mu ben pek degismez saniyorum yada bugun biraz degisir gibi oldu ama... Guzel bir konu acmissin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Esma ama Ali ile yeni tanışmıştık o sıra çok fazla tanımadığım için kısa yazdım. Şimdi açsam destan olur...
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ne çocuğu be kocaman adam o Genişletmek için tıkla ... Ben nerden bileyim Gokcen.. Seni bile bilmiyorum
OttomaN TigeR' Alıntı: Ne çocuğu be kocaman adam o Genişletmek için tıkla ... Ben nerden bileyim Gokcen.. Seni bile bilmiyorum
By_GaBLiN Üye Eykul' Alıntı: Yok o degil... Papa birsey Lumi sini bekliyordu Genişletmek için tıkla ... Papaysa papakodiofludur ismi neymiş bi bakayım
Eykul' Alıntı: Yok o degil... Papa birsey Lumi sini bekliyordu Genişletmek için tıkla ... Papaysa papakodiofludur ismi neymiş bi bakayım